Affaldsstrategi

Klima, miljø og energi

Industriorganisationer efterlyser mere affaldsenergi

Der mangler kapacitet til affaldsenergi i Europa, mener to store europæiske industriorganisationer, der taler på vegne af affalds- og genanvendelsesvirksomheder i Europa. Affaldsenergi er en del af løsningen i den cirkulære økonomi, mener de.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Derfor er det godt for dig at samle affald

Du gør ikke kun naturen og miljøet en tjeneste, når du med pose og handsker går ud og samler skrald i naturen. Ifølge forsker kan affaldsindsamling også have en positiv effekt på din mentale sundhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Intelligent optimering gør affaldsindsamlingen nemmere

Optimer statiske ruter og dynamiske ordrer for at øge gevinstmargenen

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimagevinsterne i affald er ikke gratis

Vi er allerede langt med genanvendelse og affaldshåndtering i Danmark. Men hvis vi tror, at virksomhederne alene kan stå for den positive udvikling, tager vi fejl, mener Dansk Affaldsforening i et debatindlæg i Altinget.dk Derfor bør regeringens klimapartnerskaberne netop være partnerskaber. Opgaven med at nå klimamålene og omstille Danmark til et grønt og cirkulært samfund er så stor og kompleks, at ingen kan løse den alene.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere