Affaldsstrategi

Klima, miljø og energi

Affaldsforening: Affald er bindeled mellem cirkulær økonomi og grøn energi

Plast skal udsorteres og genanvendes mere end nu, og vi skal have mere energi ud af det affald, der ikke kan genanvendes. Det er nogle af tiltagene, der kan gøre affaldsenergisektoren energineutral i 2030, skriver Mikkel Brandrup i Altingets debatserie om regeringens klimapartnerskaber.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Rezycl gør det let at håndtere virksomhedsaffald

Hos Rezycl.com i Brønderslev går de op i virksomheders affald – og de hjælper virksomheder til også at gøre det, til gavn for både miljø og regnskab.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Debat: Nyt udspil fra affaldsforening skal kickstarte cirkulær økonomi

Affaldssektoren skal kickstartes, hvis vi for alvor skal frem over stepperne med den cirkulære økonomi. Det mener Dansk Affaldsforening, som derfor lancerer et nyt affaldsudspil, der sætter fokus på samarbejde mellem det offentlige og private selskaber.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gå i seng med god samvittighed

Der er ingen grund til at ligge søvnløs om natten og tænke på miljøet. Auping sigter mod, at forbrugere i fremtiden kan gå i seng med god samvittighed og har en ambition om inden 2020 at være 100 pct. bæredygtige.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere