04.10.2018  |  Strategi & ledelse

Auping introducerer: Den intelligente seng

Indhold fra partner Hvad er dette?

Auping har i 130 år arbejdet på at finde de bedste løsninger til optimal søvn og hvile. Nu introducerer sengevirksomheden nye intelligente sengebunde, som automatisk løfter dig op af sengen om morgenen og som ved hjælp af smart technology og Wi-Fi giver dig mulighed for at kontrollere andre devices i dit intelligente hjem i fremtiden.

Auping Connect

Aupings ikoniske spiralnetbunde bliver fra 1. september 2018 tilføjet en Auping Connect, der sammen med din mobiltelefon eller tablet kan styre den elektroniske seng. Aupings sengebunde med Connect kan dermed via Wi-fi hæves og sænkes med en mobiltelefon eller tablet i stedet for den sædvanlige Auping fjernbetjening. 

Som noget banebrydende kan Aupings bunde programmes til at hæve på et bestemt tidspunkt i døgnet, så man i stedet for det sædvanlige vækkeur, kan blive rejst op til morgenmad på sengen uden at røre en finger.

Det intelligente hjem

En god nats søvn kommer med en komfortabel seng og madras, men den rigtige temperatur og belysning i soveværelset er næsten lige så vigtig for at opnå optimal hvile. Derfor er Auping Connect produceret til at kunne kommunikere med andre applikationer i huset via Wi-Fi, så man fx. kan indstille temperaturen, når man lægger sig under dynen, slukke lyset, når man lukker øjenene og tænde kaffemaskinen, inden man skal op.

Auping Connect som tilbehør

Er man vild med ideen om den intelligente seng, men allerede har en seng fra Auping, kan man tilkøbe Auping Connect og gøre sin nuværende Auping-seng intelligent, såfremt ens sengebunde er produceret efter 2014. Auping Connect i tilkøb koster 1500 kr. (men følger gratis med de nuværende (pr. 1 september 2018) sengebunde fra Auping).

Denne artikel er en del af temaet I fokus: innovation og bæredygtighed

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere