28.11.2017  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtighed indbefatter og involverer mennesker

Indhold fra partner Hvad er dette?

En bæredygtighedspolitik kan ikke gennemføres på egen hånd. Auping investerer derfor i relationerne med sine medarbejdere og partnere og inddrager dem i de procesorienterede metoder, hvor det er muligt.

Vi kan ikke gennemføre en bæredygtighedspolitik alene. Da der er tale om en systemforandring, er det nødvendigt, at medarbejderne og hele kæden af leverandør- og partnervirksomheder deltager.

Auping investerer derfor i relationerne med sine medarbejdere og partnere, inddrager dem i de procesorienterede metoder, hvor det er muligt, skaber optimale arbejdsmæssige og sociale forhold og stimulerer engagementet.

Optimale arbejdsforhold, engagement og motivation

Hos Auping tror vi på et transparent arbejdsmiljø, der sammenknytter og inspirerer vores medarbejdere i både administrationen og produktionen. Derfor investerer Auping aktivt i sine medarbejdere og deres arbejdsmiljø. Administrationen og produktionen ligger lige over for hinanden, og spiser altid frokost sammen i det såkaldte "Auping Hart" med udsigt over produktionen. Produktionslokalerne har grønne planter på væggene, dagslyset strømmer ind via "lysfangere" på taget, og der er gulvvarme (hvilket giver et bedre arbejdsklima for arbejderne).

Auping har i sin administration også en politik om, at medarbejdere her selv kan bestemme, hvor de vil arbejde. På administrationskontoret er der ingen faste arbejdspladser, således at medarbejderne oplever en alsidig hverdag og blander sig med hinanden på tværs af titler og arbejdsopgaver. Den øverste CEO kan ses side og side med syersken fra fabrikken.

Nære og engagerede leverandører

Auping stiler bevidst efter langsigtede partnerskaber med leverandører i Europa. Det sætter os i stand til at indgå aftaler, som understøtter vores ambition om bæredygtighed. Det kræver fuld transparens i forsyningskæden at indgå aftaler om CO2-aftryk, arbejdsforhold, energiforbrug og socialt ansvar. Dette engagement og denne transparens fører igen til innovation og samarbejde i forsyningskæden, større fleksibilitet og endelig til forretningsmuligheder og vækst for alle parter. For ikke at glemme den positive effekt på den regionale beskæftigelse.

FN's Global Compact

Auping har tilsluttet sig FN's Global Compact. Herved garanterer vi, at vi arbejder i overensstemmelse med de internationale principper om menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og antikorruption. Det indebærer desuden, at vi kun investerer aktivt i politikker, der er til gavn for mennesker, miljø og samfund. Det sidste gør vi bl.a. ved at kræve, at vores partnere og leverandører skriver under på Aupings adfærdskodeks, som er udarbejdet med udgangspunkt i FN's Global Compact. (https://www.unglobalcompact.org/what-is-gc/participants/19487#company-information)

Mere fra Royal Auping Scandinavia

Royal Auping Scandinavia

www.auping.dk

Et sundt liv med massere af energi begynder med en god nattesøvn. Auping blev grundlagt i 1888 af smeden Johannes Auping som revolutionerede sengebranchen ved at udtænke spiralnetbunden, som er vores unikke varemærke. Hos Auping arbejder vi stadig hver dag med nysgerrighed og passion for at videreudvikle morgendagens ultimative sovekomfort. Og dette er i vores øjne uløseligt forbundet med et bæred…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere