I fokus: innovation og bæredygtighed

I samarbejde med

04.03.2020KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Fra kaffegrums til spiselige svampe

Når man laver kaffe, bruger man kun omkring 0,2% af kaffens næringsstoffer. Resten, de 99,8 %, bliver til kaffegrums som smides ud i skraldespanden. Dette mener Beyond Coffee er spild og ressourcer, og derfor indsamler de økologisk kaffegrums fra København og genanvender det til at gro spiselige svampe.

30.01.2020Skanska A/S

Sponseret

Første spadestik til Kejserhaven

07.01.2020CSR.dk

Novozymes og Grundfos leder efter nye ideer hos iværksættere

17.10.2018Dansk Standard

Sponseret

Standarder understøtter grøn udvikling i Danmark

15.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Innovation: Somnox ’krammepude’ fra Auping

12.10.2018CSR.dk

CSR Agendaen #2: Partnerskaber, bæredygtighed og innovation

04.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Auping introducerer: Den intelligente seng

01.10.2018thinkstep

Sponseret

Opening up new markets and achieving corporate objectives with LCA

30.09.2018CSR.dk

Unleash 2018: Den svære toer lykkedes

30.09.2018CSR.dk

Pandalabs, løvelamper og 314 innovationshubs

30.09.2018CSR.dk

En god idé + designtænkning = stor donation

29.09.2018CSR.dk

”Ingen kan sige, at de ikke skal være med”

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.