Bæredygtigt fiskeri

Klima, miljø og energi

Danskerne køber meget mere bæredygtigt fisk og skaldyr

I december var hele 85% af alle solgte fisk og skaldyr i REMA 1000 fanget bæredygtigt eller opdrættet ansvarligt. Det er en milepæl.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fremskridt for bæredygtigt fiskeri – men behov for øget indsats for at imødegå de presserende udfordringer, som vores have står over for

Marine Stewardship Council - en international, almennyttig organisation, der sætter en global standard for bæredygtigt fiskeri – siger i sin nye årsrapport, at der er opmuntrende fremskridt i overgangen til bæredygtigt producerede fisk og skaldyr, men at momentum skal øges for at imødegå de enorme udfordringer havene står over for.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kendt kok støtter kampagne for bæredygtig fisk

Non-profit organisationen MSC lancerer kampagnen ‘Er din favoritfisk blå? Blå betyder Bæredygtig´. Kampagnens mål er at øge kendskabet til MSC’s logo med den blå fisk, så danskerne vælger bæredygtigt, når de handler fisk og skaldyr.

Indhold fra partner

Kommunikation

20 år og mere end 400 fiskerier engageret i bæredygtigt fiskeri via MSC

MSC fejrer sit 20 års jubilæum med en specialudgave af Årsrapporten, der beskriver hvordan MSC har drevet forandringer på havene i to årtier og samt planerne for fremtiden for bæredygtige verdenshave.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere