27.11.2017  |  Strategi & ledelse

Bayer anerkendt for bæredygtig forretningspraksis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årsskiftet nærmer sig og det samme gør endnu et fuldendt år på 'the Dow Jones Sustainability World Index' for Bayer, der er inkluderet på bæredygtighedsindekset for 18. år i træk.

Science For A Better Life
Bayer har sine kernekompetencer inden for Life Science områderne Sundhed og Landbrug og er til stede i over 150 lande rundt om i verden. Koncernens produkter er udviklet med fokus på innovation og vækst og har til formål at forbedre livskvaliteten for både mennesker og dyr. Virksomheden har forpligtet sig til principperne om bæredygtig udvikling og socialt etisk ansvar, og kåringen understreger Bayers førende position, når det gælder bæredygtige forretningsstrategier.

The Dow Jones Sustainability World Index vurderer verdens største virksomheder ud fra omfattende økonomiske, etiske og sociale kriterier. Indekset er drevet af det internationale kreditrangeringsbureau RobecoSAM og fungerer som vejledning til institutionelle investorer, der lægger vægt på bæredygtighed i deres investeringsstrategier. I sin sektor er Bayer blandt andet blevet vurderet særligt højt for ansvarlig leverandørstyring, integreret rapportering, personaleudvikling og respekt for menneskerettigheder.

Bæredygtige ambitioner
Bayer er et grundlæggende medlem af FN’s Global Compact, der har fremsat ti virksomhedsprincipper funderet på krav om bæredygtighed og social ansvarlighed.
Derudover har Bayer over 300 sociale projekter inden for områderne: kultur, sport, uddannelse og forskning, sundhed og sociale behov, samt miljø og natur.                                      

”Bæredygtighed er et centralt element i vores virksomhedsstrategi. Vi bestræber os løbende på at integrere bæredygtighedsaspekter i vores daglige arbejdsrutiner for at sikre Bayers langsigtede succes, og at vores aktiviteter er gavnlige for samfundet” – Dr. Hartmut Klusik, bestyrelsesmedlem og ansvarlig for Human Resources, Technology & Sustainability hos Bayer.

Mere fra Bayer

Bayer

http://www.bayer.dk/da

CSR er en integreret del af Bayers bæredygtighedsstrategi og vores virksomhedspolitik. Vi betragter os selv som en ansvarlig ”corporate citizen” i de mere end 150 lande, hvor vi har forretningsaktiviteter.Her bidrager vi til lokalsamfundet gennem mere end 300 sociale projekter, der er fokuseret inden for områderne:Uddannelse og forskning Sundhed og sociale behov…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere