06.06.2018  |  Klima, miljø og energi

Beskyttelse af biodiversiteten i Mato Grosso, Brasilien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyt samarbejde mellem Bayer og miljøorganisationen The Nature Conservancy (TNC) skal gøre det lettere for bønder i den brasilianske delstat Mato Grosso at overholde Brasiliens miljølovgivning og beskytte den lokale biodiversitet.

Formålet med dette samarbejde er helt konkret at genoprette den lokale vegetation i delstaten Mato Grosso, der et af Brasiliens knudepunkter, når det kommer til landbrugsproduktion. Endvidere er delstaten kendt for at være et af de mest biodiverse områder på jorden – og desværre også et af de mest truede.  

Situationen kalder på effektive og langsigtede løsninger, hvorfor partnerskabet mellem Bayer og TNC er af særlig betydning. Det indebærer nemlig en lang række innovative tjenester, der muliggør, at de lokale bønder kan opretholde Brasiliens miljølovgivning: The Forest Code.

Programmet vil være fokuseret på tre hovedområder i Mato Grosso: Nova Mutum, Lucas de Rio Verde og Sorriso.

Her vil der tilbydes teknologisk assistance rettet mod:

1. Viden og uddannelse i Brasiliens obligatoriske miljøregister, Rural Environmental Registry.
2. Udvikling af restaureringsplaner for områder med miljømæssige funktioner, der sikrer befolkningens velbefindende og bidrager til landets flora og fauna, vandressourcer, landskaber, geologisk stabilitet og biodiversitet.  
3. ”On-the-ground”-træning og assistance til genopretning af naturområderne i landdistrikterne.

Der bliver i høj grad set frem til samarbejdet hos Bayer. I den forbindelse fortæller Bernd Naaf (Head of Business Affairs & Communications, Bayer Crop Science):

 “We are very pleased to partner with TNC in such an innovative approach that delivers a valuable service to farmers while protecting the environment through state-of-the-art reforestation. We at Bayer are committed to sustainable agriculture, and this includes promotion of good agricultural practices and the careful protection and restoration of natural resources.”

Mere fra Bayer

Bayer

http://www.bayer.dk/da

CSR er en integreret del af Bayers bæredygtighedsstrategi og vores virksomhedspolitik. Vi betragter os selv som en ansvarlig ”corporate citizen” i de mere end 150 lande, hvor vi har forretningsaktiviteter.Her bidrager vi til lokalsamfundet gennem mere end 300 sociale projekter, der er fokuseret inden for områderne:Uddannelse og forskning Sundhed og sociale behov…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere