20.09.2016  |  Klima, miljø og energi

Bilgigant forpligter sig til nye bæredygtighedsmål

I år 2050 vil General Motors’ 350 aktiviteter udelukkende få elektricitet fra bæredygtige energikilder.

Bilgiganten General Motors (GM) har offentliggjort nye bæredygtighedsmål, skriver edie.net.

I år 2050 vil den globale virksomhed nemlig kun benytte strøm produceret af vedvarende energikilder i samtlige af sine 350 aktiviteter fordelt ud over 59 forskellige lande. GM har tidligere sat sig mål om at benytte sig af en hvis andel grøn strøm – men nu går virksomheden altså hele vejen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

For at nå det ambitiøse bæredygtighedsmål er bilfabrikanten pt. i fuld gang med at udvide sine virksomheder i Kina med 30 MW solpaneler.

Læs også: Solceller skal forsyne nyt fængsel med strøm

Ud over den interne, grønne målsætning, har GM sluttet sig til RE100 – en gruppe af verdens mest indflydelsesrige virksomheder, der er gået sammen for at forpligte sig til at overgå 100 procent til vedvarende energi. Blandt de 69 andre virksomheder er blandt andre bilproducenterne BMW Group og TATA motors.

Læs mere om RE100 her.

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere