03.03.2020  |  Medarbejder

The Body Shop Danmark på vej mod menstruations-certificering

Indhold fra partner Hvad er dette?

I år 2020 vil The Body Shop Sverige og Danmark menstruations-certificeres gennem organistationen ´MENSEN’. The Body Shop har valgt at blive certificeret, for at bryde tabuer om mensturation på arbejdspladserne. Siden 2014 har MENSEN arbejdet med at bryde tabuer og skabe debat og The Body Shop ønsker at tage del i dette og bidrage til forandring

“Vi ser frem til at blive en af de første virksomheder, som bliver menstruations-certificeret og til at bidrage med udviklingen af det vigtige arbejde som organisationen MENSEN står bag. The Body Shop drives i stor stil af kvinder. Vi vil gerne bidrage til at bryde det tabu som menstruation i dag fortsat er - det er et global problem som vi kommer til at addressere på mange markeder indenfor nær fremtid.” udtaler Matilda Wiechel, Activism & Communications Manager,The Body Shop Sverige og Danmark.

Klara Rydström, projektlederhos MENSEN forklarer at målet med projektet er at sætte fokus på at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor alle ansatte har samme muligheder. At vise hensyn og respekt mindsker risikoen for et usundt arbejdsmiljø og ubehag på jobbet.

Vi er meget glade for at The Body Shop vil være med på rejsen. De er kendt for at arbejde aktivt med projekter som gør en forskel og en menstruations-certificering vil være en naturligt skridt for dem. Samarbejdet indebærer, at vi underviser de ansatte hos The Body Shop og hjælper dem med at udvikle interne arbejdsmetoder der skaber bevidsthed om menstruation og menstruationssundhed. Målet er at skabe et arbejdsmiljø, der tager højde for og respekterer de der menstruerer, hvilket er til gavn for medarbejdernes trivsel og virksomheden som helhed.” udtaler Klara Rydström, projektleder hos MENSEN.

Om The Body Shop

The Body Shop er et globalt B Corp™ certificeret brand, som blev grundlagt at Anita Roddick i Brighton i England i 1976. Anita banede vejen for den filosofi, at en virksomhed kan skabe forandring i verden, hvilket i dag fortsat er virksomhedens drivkraft. The Body Shop producerer etiske og holdbare produkter med ingredienser af naturlig oprindelse til kropspleje, hudpleje, hårpleje og makeup. I dag findes der over 3000 The Body Shop-butikker i over 70 lande.

The Body Shop er sammen med Natura, Aesop og Avon ejet af Natura &Co – en global kosmetikgruppe med et mål om at skabe positiv økonomisk, social og miljømæssig indflydelse.

Om MENSEN

Siden 2014 har MENSEN arbejdet med at øge menneskers kendskab til menstruationscyklussen og bryde tabuer. Vi informerer og skaberdebat. Vi arbejder med undervisning, der er tilpasset forskellige målgrupper og aldre.

Gennem forelæsninger, debatartikler, kampagner, events og vores sociale medier tager vi stilling og deler information om menstruationsrelaterede spørgsmål med offentligheden.
Læs mere HER

Mere fra The Body Shop Danmark

The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976.  Imod dyreforsøgVores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmær…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere