13.10.2020  |  Menneskerettigheder

The Body Shop's julekampagne støtter kvinders rettigheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

The Body Shop samarbejder med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.

COME TOGETHER. ACT TOGETHER
I år har vi set hvordan krisetider kan øge uligheden og isolere mennesker og samfund. Derfor vil ethvert køb hos The Body Shop denne jul støtte de organisationer, der tilbyder tryghed, sikkerhed og et hjem til de kvinder, der er berørt af corona-pandemiens kraftige stigning af vold i hjemmet.

I de fleste lande er mulighederne for beskyttelse af kvinders sikkerhed fra vold og overgreb stadig begrænsede på grund af manglende ressourcer. Dette er også tilfældet selv i veludviklede lande, som har support, men hvor krisecentre stadig er i konstant risiko for nedskæringer og lukning på grund af den skiftende politiske og økonomiske situation.

The Body Shop har som mål for julens globale kampagne, at donere mindst £ 250.000 til organisationer som arbejder med kvinders rettigheder. Din hjælp er med til at gøre en forskel.

ACT TOGETHER
Stop vold mod kvinder og børn. I Danmark samarbejder The Body Shop med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsudsatte kvinder og børn og for at synliggøre, forbygge og eliminere mænds vold mod kvinder og børn.

LOKK repræsenterer 52 kvindekrisecentre, 500 ansatte og mere end 1500 frivillige. 24 timer i døgnet - 7 dage om ugen - 365 dage om året - i hele Danmark hjælper krisecentrene voldsudsatte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold. Landsorganisation af Kvindekrisecentre forener, støtter og forstærker den livsvigtige, nære og lokale indsats på krisecentrene.

I år bidrager alle køb fra den 13. oktober til den 31. december til det globale mål om at donere £ 250 000 til lokale krisecentre. Derudover giver The Body Shop 40 kr. til LOKK for hver solgt Snow Globe Gift, og samtidig kan alle kunder runde op deres køb og give et valgfrit beløb til LOKK. Der er derfor mange måder at støtte LOKK og deres fantastiske arbejde på.

Mere fra The Body Shop Danmark

The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976.  Imod dyreforsøgVores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmær…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere