07.10.2014  |  Kommunikation

Clean arrangerer workshop i Beijing

Clean afholder i begyndelsen af december en co-creation workshop i Beijing. Workshoppen er en del af arbejdet med Eco Cities i den kinesiske millionby.

I 2012 underskrev Københavns Kommune en samarbejdsaftale med Beijings bystyre. Aftalen omhandler "urban planning" og har fokus på bæredygtighed i byplanlægning og byggeri. Aftalen ligger til grund for specifikke projekter inden for de såkaldte Eco Cities.

Cleantech klyngeorganisationen Clean afholder på baggrund af Eco City-projekterne en workshop, som finder sted i starten af december i Beijing. Workshoppen er en del af overborgmester Frank Jensens officielle besøg til millionbyen, og Frank Jensen vil i forbindelse med besøget blive ledsaget af en større erhvervsdelegation inden for blandt andet cleantech-områet.

En del af noget større
I forbindelse med workshoppen giver Clean danske organisationer mulighed for at komme helt tæt på projekter i en af de byer i verden, som har de mest komplekse cleantech-projekter.

Til Cleans co-creation workshop vil de ansvarlige beslutningstagere inden for Eco City-projektet være til stede. Workshoppen giver således Cleans medlemmer mulighed for at sidde ved forhandlingsbordet med afgørende beslutningstagere og samtidig blive en del af at tilbyde integrerede løsninger til en by med komplekse udfordringer på miljø- og klimaområdet.

Læs også: Bæredygtige ideer i byggeriet skal hyldes

Under besøget vil der ligeledes blive afholdt workshops om vandhåndtering og "urban planning" generelt, og der vil derudover blive skrevet under på en ny samarbejdsaftale mellem de to søsterbyer.

Feingtai Changxingdian Eco City og Changping Future Science and Technology Park er navnene på de Eco Cities i Beijing, som er klar til at indgå projekter med danske virksomheder.

Turen afholdes fra den 3. til den 6. december, men det endelige program ligger endnu ikke fast.

-KLZ

Mere fra Katrine

Katrine Zachariassen

Journalistisk medarbejder

Uddannelse: Kandidat i dansk og kommunikation ved Roskilde Universitet 2013-2016.Bachelor i dansk og kommunikation ved Roskilde Universitet 2010-2013.

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere