CO2-beregner

Klima, miljø og energi

CO2-beregner kan løse vanskelig klimaknude

Når kommuner, virksomheder og organisationer i dag opgør deres CO2-regnskaber, er det meget ressourcekrævende at rapportere præcist. I løbet af 2022 lancerer KMD et værktøj til at gøre den opgave lettere at løse.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Klimakrav i offentlige udbud skal være mere standardiserede

Der er for stor variation i de grønne krav i de offentlige udbud. Dansk Erhverv og Dansk Industri savner fælles standarder.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nyudviklet beregningsværktøj bliver standard for CO2-analyser af transportinfrastruktur

Vejdirektoratets nye værktøj til at analysere og opgøre CO2-udledninger ved blandt andet planlægnings-, anlægs- og driftsfasen af de store veje bliver nu en fælles standard for, hvordan man foretager CO2-analyser ved alle former for projekter og aktiviteter på infrastrukturområdet herhjemme.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

NCC introducerer CO2-beregner i asfaltprojekter

Entreprenørvirksomheden NCC’s nye CO2-beregner skal gøre det tydeligt for kunderne, hvilke klimamæssige konsekvenser det har at fravælge miljøvenlig asfalt. Værktøjet skal "tydeliggøre, at det rent faktisk betaler sig at vælge et grønnere alternativ", lyder det.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere