Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

www.dmjx.dk

  • +45 89 440 440
  • Emdrupvej 72 2400 Kbh. NV

Branche/Sektor:

Forskning og uddannelse

Om

Vi arbejder for bedre forståelse. Forståelse er grundstenen i ethvert samfund, i mødet mellem mennesker og når beslutninger skal træffes. Derfor er det afgørende, at de budskaber, som vi mennesker møder i vores hverdag, er klare og forståelige. På DMJX uddanner vi formidlere, der kan skabe budskaber i ord, billeder eller animationer, som andre mennesker kan afkode og forstå - og dermed forme ve…

Læs mere  

Om

Vi arbejder for bedre forståelse. Forståelse er grundstenen i ethvert samfund, i mødet mellem mennesker og når beslutninger skal træffes. Derfor er det afgørende, at de budskaber, som vi mennesker møder i vores hverdag, er klare og forståelige. På DMJX uddanner vi formidlere, der kan skabe budskaber i ord, billeder eller animationer, som andre mennesker kan afkode og forstå - og dermed forme verden med.

Vi uddanner stærke formidlere
Der findes mange forskellige måder at formidle budskaber på. Dem ved vi alt om, og vi giver vores viden videre til morgendagens formidlere. På vores campus i København og Aarhus uddanner vi alt fra kommunikatører, journalister og fotografer til TV- og medie-tilrettelæggere, samt grafiske og interaktive designere. På tværs af deres forskelligheder bærer de alle DMJX’ varemærke: De kan skræddersy budskaber til målgrupper, udvikle ideer og koncepter og producere til tiden.

Vi stræber efter at sende dem på arbejdsmarkedet med evnen til at samarbejde, tænke kritisk, løse problemer samt arbejde kreativt og skabe nye forretningsmuligheder. Det er alle afgørende kompetencer for, at vores formidlere kan skabe den bedste formidling for fremtiden.

Events

Kursus 30 Okt 2023

Krisekommunikation

Er du forberedt på at håndtere kritiske journalister, usikre medarbejdere og utilfredse kunder, når krisen rammer?

10.00 Emdrupvej 72, 2400 København, Danmark
Kursus 30 Okt 2023

Forandringskommunikation

God kommunikation fra ledelsen er guld værd under organisationsforandringer i forhold til de involverede og implementeringen.

10.00 Emdrupvej 72, 2400 København, Danmark
Kursus 01 Nov 2023

Kommunikations- og PR-strategi

Du lærer at arbejde professionelt og langsigtet med kommunikationsstrategier. Efter kurset kan du omsætte teoretisk viden til praktisk PR- og kommunikationsarbejde, træffe strategiske til- og fravalg, udvikle egne strategier og forholde dig kritisk til input fra fx kollegaer, ledelse og eksterne bureauer.

10:00 Emdrupvej 72, 2400 København, Danmark
Kursus 08 Nov 2023

Bæredygtighedskommunikation uden greenwashing

Du får kommunikationsværktøjer, så du kan styrke din organisations bæredygtige profil. På den måde giver du din organisation en tydelig og troværdig stemme, der øger brandværdien og skaber en klar position over for kunder og samarbejdspartnere.

10.00 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Emdrupvej 72, 2400 København NV.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere