Danske Bank

Klima, miljø og energi

Kæmpekoncerner indgår alliance i kamp for grøn shipping

70 internationale koncerner har etableret "Getting to Zero Coalition" og lanceret samarbejdet under FN's klimatopmøde d. 23. september 2019. Tiltaget er et led i planen om at halvere den maritime sektors CO2-udslip i 2050.

Klima, miljø og energi

Stærkt netværk gør en synlig forskel

Netværk for Miljømærket indkøb har eksisteret i 5 år og opnået synlige resultater. Fx øgede medlemmerne andelen af miljømærkede produkter og serviceydelser inden for 10 områder i driften fra 37 % i 2014 til 46 % i 2015. Men medlemmerne er ikke kun inde i en positiv udvikling. De er også positive over for det udbytte, som de får ud af at være med i netværket.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske Bank vil genvinde tillid gennem samfundsansvar

Tilliden til banker skal bygges op oven på finanskrisen, og i Danske Bank skal corporate responsibility hjælpe med at sikre, at det sker. Men kommer de tæt nok på kernen? Ekspert mener, at banker mangler også at se på etik og rådgivning.

Strategi & ledelse

Nyt netværk skal fremme bæredygtige indkøb

Tunge danske virksomheder som Grundfos, Danske Bank og Rambøll deltager i et nyetableret virksomhedsnetværk, der skal fremme indkøb af miljømærkede produkter.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere