11.01.2019  |  Klima, miljø og energi

Case: Den Blå Planet vælger cirkulær belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danmarks Akvarium, Den Blå Planet er dybt engageret i naturbevarelse, og de har et stort fokus på den stigende trussel fra plastikforureningen i verdenshavene. Akvariet sætter fokus på problemstillingerne gennem forskellige udstillinger – og har som de første, fået installeret nye lamper lavet af genbrugte fiskenet.

Den Blå Planet har fået installeret den prisvindende lampe Fischer Family ’August’ i deres picnicområde og på udvalgte gangarealer. Fischer Family er en serie af cirkulære LED lamper, der er udviklet i samarbejde med arkitektvirksomheden 3XN/GXN, der også har tegnet Den Blå Planet. Lampen består af en patenteret kerne, der kan indbygges i alle eksisterende downlight lysarmaturer. Den ydre og synlige del er lavet af et plastgranulat fra genbrugte fiskenet.

På grund af de mange forskellige udstillinger i akvariet, stilles der store krav til belysningen. August giver et flot lys, der let kan justeres, og det er en CO2-venlig og grøn måde at fremtidssikre belysningen på.

Vi er glade for at samarbejde med en dansk virksomhed, som arbejder med et så gennemtænkt og relevant produkt. Lampen ’August’ er et godt eksempel på fremtidens produkter, og på hvordan vi sammen kan passe på vores planet. Desuden giver lamperne et fantastisk lys med mange forskellige justeringsmuligheder.

Tony Jørgensen, Salgs- og Marketingchef, Den Blå Planet.

Læs mere her.

Mere fra Fischer Lighting

Fischer Lighting

http://www.fischer-lighting.com/

Hos Fischer Lighting går vi forrest med de nyeste energirigtige LED- løsninger.Fischer Lighting er førende inden for dette nye område med erfaring fra en lang række danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi har kompetencerne til at følge dig hele vejen gennem projektet fra opstart til færdig levering. Og vi sørger for at dokumentere løsningen løbende, så I er sikre på at få den ønsk…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere