15.03.2019  |  Klima, miljø og energi

Dansk vækstvirksomhed vinder international grøn pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fischer Family August’ vandt prisen Green Product Award 2019, i kategorien arkitektur. Prisen blev uddelt i denne uge på Håndværksmessen i München.

Lampen er lavet af genbrugte armaturer, der er ombygget til LED, med Fischer Lightings patenterede teknologi. Udover genbrugte armaturer består lampen af genanvendte fiskenet, der ellers kunne være endt i verdenshavene som plastaffald.

Fischer Lighting er glade for at der er kommet så meget international fokus på bæredygtigt byggeri og cirkulære produkter. Lampen er blevet til i et samarbejde mellem Plastix A/S og 3XN/GXN. Lampen er den første i en række af cirkulære produkter, som er lanceret under produktnavnet ’Fischer Family’.

Lampen kan ses på Den Blå Planet, og i Green Solution House på Bornholm.

Læs mere om lampen her: https://www.fischer-lighting.com/solution/fischer-family-august/

Følg os på LinkedIn

Mere fra Fischer Lighting

Fischer Lighting

http://www.fischer-lighting.com/

Hos Fischer Lighting går vi forrest med de nyeste energirigtige LED- løsninger.Fischer Lighting er førende inden for dette nye område med erfaring fra en lang række danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi har kompetencerne til at følge dig hele vejen gennem projektet fra opstart til færdig levering. Og vi sørger for at dokumentere løsningen løbende, så I er sikre på at få den ønsk…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere