Den offentlige sektor

Klima, miljø og energi

Åbent brev til offentlige organisationer

I et åbent brev opfordrer FSC Danmark offentlige organisationer til at se deres forbrug af træ og papir efter i sømmene. Kan de dokumentere bæredygtig oprindelse, og bidrager de positivt til FN's delmål 15.2 om at fremme bæredygtig skovbrug.

Indhold fra partner

Medarbejder

Sygefravær: De offentlig ansatte er for pressede, regeringen lancerer pakke

De offentlige ansattes høje sygefravær skyldes både arbejdspres og nærhed til smittekilder, ifølge en arbejdsmarkedsforsker fra Aalborg Universitet. Regeringen vil afsætte 100 millioner til en såkaldt sygefraværs-pakke.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 17 - Henrik D. H. Müller

I dette afsnit taler Steffen med klimachef i Aarhus Kommune, Henrik D. H. Müller. Det handler om, hvordan Aarhus arbejder med at begrænse deres direkte CO2-udledning, og samtidig engagerer virksomheder og borgere til fælles kamp for den grønne omstilling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

De fleste kommuner arbejder ikke med FN’s bæredygtighedsmål

De fleste kommuner kender ikke til regeringens handleplan for implementeringen af FN’s bæredygtighedsmål, viser ny rapport. De der gør, har til gengæld planer om at bruge målene aktivt til at skabe partnerskaber og vækst lokalt.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere