31.07.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 17 - Henrik D. H. Müller

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dette afsnit taler Steffen med klimachef i Aarhus Kommune, Henrik D. H. Müller. Det handler om, hvordan Aarhus arbejder med at begrænse deres direkte CO2-udledning, og samtidig engagerer virksomheder og borgere til fælles kamp for den grønne omstilling.

I denne episode af Bæredygtig Business kaster vi os over det offentlige i selskab med klimachef i Aarhus Kommune, Henrik D. H. Müller.

Vi dykker ned i, hvordan man i Aarhus arbejder med dels at begrænse den direkte CO2-udledning fra kommunens bygninger, arbejdspladser og transportmidler, men også med at engagere borgere og virksomheder så den grønne omstilling bliver et fælles foretagende.

Endelig kan du høre, hvorfor kommunen nu er begyndt at lede efter flere problemer, og hvordan der går en lige linje fra en børnebog om en trold i en skov fyldt med affald til en karriere som klimachef i Danmarks næststørste kommune.

Hør hele podcastet her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-17

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere