DSV A/S

www.dsv.com/

  • info@dsv.com
  • +45 43 20 30 40
  • Hovedgaden 630 , DK-2640 Hedehusene

Branche/Sektor:

Transport og godshåndtering

Om

Hos DSV er CSR integreret i den måde, vi driver forretning på

CSR hos DSV betyder, at vi tilstræber altid at skabe de mest bæredygtige løsninger i samspil med og til gavn for vores kunder.

Det gør vi bl.a. ved at udvise lederskab i skabelsen af bæredygtige løsninger, produktion og drift, og arbejder kontinuert på at forbedre vores egen præstation som virksomhed og som medlem af vore…

Læs mere  

Om

Hos DSV er CSR integreret i den måde, vi driver forretning på

CSR hos DSV betyder, at vi tilstræber altid at skabe de mest bæredygtige løsninger i samspil med og til gavn for vores kunder.

Det gør vi bl.a. ved at udvise lederskab i skabelsen af bæredygtige løsninger, produktion og drift, og arbejder kontinuert på at forbedre vores egen præstation som virksomhed og som medlem af vores lokalsamfund.

Hvorfor er CSR vigtigt for DSV?

Som en af verdens største udbydere af transport- og logistikydelser, har DSV altid været sig sit sociale ansvar bevidst.

Vi har fokus på vores medarbejdere, på miljøet og på at sikre, at vi baserer vores arbejde på en etisk forretningsmodel. 

 

Vores engagement i CSR

Med stor indflydelse følger også et stort samfundsansvar. Og vi er engageret. Ved at fokusere på tre centrale CSR-initiativer med specifikke mål, tilfører vi samfundet værdi. Vores fokuspunkter er:

Klima og miljø

Oplagring og transport af millioner af forsendelser hvert år lægge et stort pres på miljøet. Det er derfor, vi har opstillet mål for at forbedre vores energieffektivitet og formindske CO2 udslippet fra vores transportaktiviteter. Vi reducerer også vores miljøpåvirkning ved genanvendelse af papir, plast og pap på vores lokationer.

Forretningsetik og anti-korruption

Vi har en nultolerancepolitik over for korruption, og vi ønsker at indgå gennemsigtige forretningsaftaler. Vores adfærdskodeks sikrer, at vores medarbejdere spiller efter bogen og overholder vores forretningsetik. Det gælder også for vores leverandører og partnere.

Medarbejdere og arbejdsmiljø

Vores medarbejdere er rygraden i vores virksomhed. Vi ønsker tilfredse medarbejdere og et sikkert arbejdsmiljø. Og vi lever op til den nationale lovgivning om arbejdstagerrettigheder.

- See more at: http://www.dk.dsv.com/om-dsv/csr#sthash.eMB135dC.dpuf

Jobs

Carbon Reporting Specialist - Decarbonizing logistics by enabling data driven decisions

Do you want to be part of our green transformation of the industry, by helping tackling climate change and enabling data driven decisions?

Frist: Snarest muligt Region Sjælland

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere