Energikrise

Klima, miljø og energi

Store branchespillere søsætter samarbejde om energioptimering

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller er gået sammen med en række førende producenter i et videnspartnerskab, der hjælper industrivirksomheder og offentlige institutioner med energioptimering og -konverting.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ista tænker i energispare-baner

Hos ista er det en naturlig del af hverdagen at tænke i at spare på energien. For beboerne, for administratorerne, internt og oppe i helikopteren. For viden er vejen frem.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny strategi skal sikre Danmark og Europa energi til tiden

Den europæiske forsyningskrise og en stærkere indsats mod klimaforandringer peger i én og samme retning: Der skal tempo og skala på den grønne omstilling. Energinet spiller en central rolle og en ny strategi skal sikre, at vi kan levere grøn energi til tiden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

What about sustainability in an energy crisis, war and economic recession?

When Covid-19 hit us a few years back, most of us were in agreement that this was an extreme circumstance and level of insecurity that was unique. Fast forward two years and we are, again, in a situation that many feel is extreme and unique. So, what does this mean for the sustainability agenda, and especially for consumer interest?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere