Flygtninge

Menneskerettigheder

Danmark giver 12.879.659 kroner til piger og kvinder på flugt

Tusindvis af indsamlere gik i dag fra dør til dør for at samle ind til DRC Dansk Flygtningehjælps landsindsamling, der i år har fokus på at sikre rettigheder, beskyttelse og bedre livsvilkår for piger og kvinder på flugt.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Creating opportunities for youth marred by war ensures new hope for their future

To ensure a systemic and sustainable improvement of conditions for Syrian refugee and host community youth in Lebanon, DRC Danish Refugee Council and partners will in the new year design a holistic approach to empowerment reaching 2,760 youth and their families.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DI skal hjælpe syriske flygtninge ind på arbejdsmarkedet i Jordan

DI skal i nyt projekt hjælpe arbejdsløse syriske flygtninge i Jordan med job og uddannelse. Novo Nordisk fonden målretter 200 mio. kr. til indsatsen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Flygtningekvinder hjælper flygtningekvinder

Piger og kvinder er de mest udsatte, når familier tvinges på flugt fra krig og forfølgelse. Derfor har design-startuppen Sheworks lanceret tasken Malala small, som er lavet af flygtningekvinder i Danmark, og doneret overskuddet af salget til DRC Dansk Flygtningehjælps arbejde for kvinder på flugt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Rapport sætter tal på Danmarks udenlandske klimapåvirkning

For første gang sætter en rapport beløb på de konsekvenser, som Danmarks CO2-udledning medfører i udlandet.

Samfund

Rekordstor bevilling skal hjælpe flere syriske flygtninge i job

En bevilling på 200 millioner kroner fra Novo Nordisk Fonden skal hjælpe syriske flygtninge i Jordan i job.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Mixed Migration Review 2021: Flygtninge og migranter oplever stadig voldsomme overgreb

Nye konflikter, pandemier og klimaforandringer betyder, at der hele tiden sker ændringer i den globale migration. Samtidig bliver de politiske tiltag, handlinger og holdninger på området mere ekstreme, viser Mixed Migration Review 2021, den årlige rapport fra Mixed Migration Center under DRC Dansk Flygtningehjælp.

Indhold fra partner

Samfund

Stort behov for hjælp til ofre for brand i verdens største flygtningelejr

I takt med, at den brand, der har hærget fire lejre i verdens største lejrkompleks for flygtninge i Bangladesh, er aftaget, står vi tilbage med de tragiske dødsfald og massive skader på flygtninges ejendomme. Adskillige mennesker er bekræftet døde, og tusindvis af rohingyafamilier er nu hjemløse. DRC Dansk Flygtningehjælp mobiliserer netop nu nødhjælp i lejrene for at imødekomme behovet for husly og beskyttelse blandt de overlevende ofre for branden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere