Forurening

Klima, miljø og energi

LEED Platinum og LEED Gold til flere af Blåkläder Workwears fabrikker

VIDEO: Blåkläder Workwears fabrik modtager LEED Platinum som den første i Myanmar. Et vigtigt skridt for en grønsort industri! Udforsk videoen, og stil skarpt på ansvarlig tekstilproduktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plast overalt: Standarder styrker cirkulær plast-økonomi

Standarder er en afgørende forudsætning for effektive og skalerbare løsninger. Dansk Standard opfordrer industriens eksperter til at være med til at gøre cirklerne i den cirkulære plast-økonomi større og stærkere ved at etablere standarder på området.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grøn startup sætter spørgsmålstegn ved patent-konceptet

“Man vil gerne hjælpe verden og gøre en forskel, og det fordrer jo at lade være med at tage patent, så løsningen kommer ud til flest muligt", udtaler grøn iværksætter

Klima, miljø og energi

Håndtér dine brugte mundbind rigtigt

På verdensplan bruger vi tre millioner mundbind i minuttet. Svarende til hele 129 milliarder mundbind om måneden. Og de Coronahæmmende mundbind vil desværre blive en del af vores hverdag et stykke tid endnu. Men hvordan håndterer vi de brugte mundbind bedst, så både klima og miljø bliver mindst muligt påvirket?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere