28.10.2019  |  Klima, miljø og energi

FSR – danske revisorer nomineret til FN-pris inden for CSR

Indhold fra partner Hvad er dette?

Igen i år er FSR – danske revisorer nomineret til ISAR Honour Award. I år er det for publikationen ’ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten’ og SMV COP 2019. Prisoverrækkelsen foregår den 30. november i Geneve.

For andet år i træk uddeles UNCTAD’s (FN’s organisation for handel og udvikling) ISAR Honour Award, og igen i år er nogle af FSR – danske revisorers initiativer på CSR-området nomineret. Det handler om publikationen ’ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten’ og initiativet SMV COP 2019 der blev afholdt den 12. september 2019.

’Vi er meget stolte over at være nomineret til ISAR Honour Award 2019 med hele to initiativer. I FSR – danske revisorer ser vi stor værdi i CSR-rapporteringen, og vi ønsker specielt at understrege, at revisorerne kan være med til at skabe transparens og pålidelige data i rapporteringen om bæredygtighed og klima. Vi ser frem til prisuddelingen i Geneve onsdag den 30. oktober, og håber selvfølgelig, at vi, ligesom sidste år, kan tage en statuette med hjem.’ Udtaler Charlotte Jepsen, administrerende direktør i FSR – danske revisorer.

’Jeg er begejstret over, at UNCTAD igen i år finder, at vores arbejde med at skabe bedre og altid mere pålidelig information om bæredygtighed, er værd at nominere til ISAR Honour Award. Vi har ikke vundet endnu, men at være med i opløbet blandt de bedste initiativer i 2019, er flot. ESG-publikationen og SMV COP er resultatet af godt arbejde med gode samarbejdspartnere.’ Udtaler Birgitte Mogensen, formand for CSR-udvalget i FSR- danske revisorer.

Formålet med ISAR Honours er at øge opmærksomheden og facilitere formidlingen af best practice inden for bæredygtighed og rapportering om verdensmålene gennem forskellige initiativer. Prisen uddeles ved en ceremoni, hvor der vil være rig lejlighed for at anerkende de tiltag der gøres rundt omkring i verden for at gøre opmærksom på bæredygtighed og FN’s verdensmål, samt diskutere resultater og udfordringer, herunder hvordan vi sammen kan skabe endnu mere synlighed for denne dagsorden.

De to nominerede initiativer

De to nominerede initiativer er resultatet af gode samarbejder. SMV COP 2019 er en liste med de seks bedste eksempler på Communication on Progress-rapporter fra små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV’er), og gennemført i samarbejde med Global Compact Network Denmark. Du kan læse mere om SMV COP 2019 her.

Publikationen ’ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten’ er resultatet af et godt samarbejde mellem FSR – danske revisorer, Nasdaq Copenhagen og Finansforeningen/CFA Society Denmark. Publikationen præsenterer 15 nøgletal inden for Environmental, Social og Governance, som virksomheder kan inddrage i deres årsrapport. Publikationen har fået stor opmærksomhed blandt mange virksomheder og investorer i Danmark. Du kan læse publikationen her, og hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan du inddrager nøgletallene i din rapportering, kan du deltage i et ESG-arrangement den 18. november i Århus eller Odense.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere