23.04.2019  |  Samfund

GLS i Horsens har fokus på småjobs

Indhold fra partner Hvad er dette?

GLS og Jobcenter Horsens samarbejder om at finde næsten 70 ansatte til den nye GLS terminal i Horsens Nord.

GLS oplever stor vækst i disse år og åbner derfor en terminal i Horsens’ nordlige industrikvarter. Til den nye terminal står de over for en stor rekrutteringsrunde, hvor Jobcenter Horsens hjælper med at finde de rette nye medarbejdere.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Jobcentrets Virksomhedsservice om at ansætte timelønnede. Det er en kæmpestor opgave for os at rekruttere så mange mennesker på én gang, og her oplever vi, at vi kan bruge jobcentret til at læne os op af. Jobcentret kender deres borgere, og det giver et helt andet afsæt, fortæller Jacob Fischer - Depot Manager hos GLS. 

Fokus på socialt ansvar

GLS har aftalt med jobcentret, at nogle af de 60 timelønnede kan være ledige, der har brug for et såkaldt småjob - dvs. et job på nedsat tid - for at få foden inden for på arbejdsmarkedet. På den måde ønsker GLS at tage medarbejdere ind, der både kan og vil, men som har brug for en hånd til at komme godt i gang.

Borgmester i Horsens, Peter Sørensen, er glad for, at GLS føler sig taget godt imod i Horsens, og at de også ønsker at tage et socialt ansvar og bidrage til lokalsamfundet.

- At GLS allerede nu tænker småjobs ind i deres forretning og arbejder målrettet med at få kommunens ledige i spil, synes jeg er fantastisk. Det glæder mig, at de føler sig godt hjulpet i gang her i Horsens. Jeg tror på, at det her kun er starten på et samarbejde, som alle parter får rigtigt meget ud af, siger Peter Sørensen.

Nu starter rekrutteringen

GLS var også tilstede på årets jobmesse i Horsens den 21. marts, hvor fokus netop var på småjob. Interessen var overvældende og processen er nu i gang med at udvælge relevante kandidater i samarbejde med jobcentret. Jobmessen er første skridt i samarbejdet om rekruttering imellem GLS og jobcentret, som fremover kan indeholde infomøder i jobcentret med besøg af nuværende GLS-medarbejdere og speeddating for ledige.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere