Green Building Council

Klima, miljø og energi

Endnu et DGNB-byggeri med store mængder af bæredygtigt FSC-træ ser dagens lys

Den danske virksomhed inden for miljø, klima, forsyning og byggeri, Orbicon A/S, slog i sensommeren 2017 dørene op for sit nye domicil i Høje Taastrup. Bygningen har opnået en DGNB Guld-certificering og er med over 80 % certificeret træ, heraf en pæn andel FSC-træ, endnu et eksempel på, at DGNB er med til at øge brugen af byggematerialer af bæredygtigt træ i Danmark.

Indhold fra partner

Kommunikation

Axel Towers modtager DGNB sølvcertificering

Axel Towers i indre København har netop modtaget en DGNB sølvcertificering. Certificeringen, der i dag blev markeret ved en ceremoni på Axeltorv, vidner om, at ejendommen rummer både sociale, økonomiske, miljømæssige, tekniske og processuelle kvaliteter, der ligger markant over kravene i det danske bygningsreglement.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt sundhedshus er bæredygtigt fra kælder til kvist

Om en måned står et af Danmarks første DGNB-certificerede huse klar til indvielse. Det nye sundhedshus i Region Nord er bæredygtigt fra A til Z og har en garanteret lav driftsøkonomi 50 år frem.

Strategi & ledelse

Dansk certificering af bæredygtigt byggeri på vej

Foreningen Green Building Council Denmark arbejder mod at etablere en dansk certificeringsordning inden for bæredygtigt byggeri. Det skal give leverandører og producenter nye muligheder for at sætte danske produkter på verdenskortet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere