13.09.2017  |  Samfund

Håndværkere giver en hjælpende hånd til børn og unge

I uge 46 løber kampagnen "En Hjælpende Hånd" igen af stablen. Her skal håndværkere i samarbejde med Ungdommens Røde Kors hjælpe udsatte børn og unge i lokalområdet.

Med hjælp fra landets håndværkere lancerer Ungdommens Røde Kors for tredje år i træk den landsdækkende indsamlingskampagne "En Hjælpende Hånd", der kan findes på hjemmesiden af samme navn.

I efteråret 2016 havde omkring 20 forskellige faggrupper i håndværkerbranchen samlet intet mindre end 464.260 kroner til projektet, der giver en håndsrækning til udsatte børn og unge i Danmark.

En af dem, der støttede op om kampagnen i 2016, er Mikkel Kiefer fra Kiefer El & Byg:

”Jeg synes, det er et rigtig godt koncept. Det er godt, at man kan hjælpe nogle udsatte unge og være med til f.eks. at forebygge kriminalitet i ens nærområde.”

I år ønsker man at gentage succesen, hvorfor Ungdommens Røde Kors nu søger håndværkere, der vil deltage i dette års kampagne, der finder sted i uge 46.

Læs også: Dansk plastikpose skal rense drikkevand i Afrika

Bekæmper social ulighed blandt børn og unge
En af dem, der allerede bakker om projektet, er Mikkel Parlo, der til daglig arbejder som tømrer og er ambassadør for En Hjælpende Hånd:

”Håndværkere hjælper ofte til i deres lokalområder, ligesom Ungdommens Røde Kors har aktiviteter i hele landet. Vi kommer de samme steder og kan se, at det giver mening at støtte udsatte børn og unge lokalt.”

Ungdommens Røde Kors arbejder for at bekæmpe social udsathed blandt børn og unge i Danmark, helt lokalt, der hvor børnene og de unge bor.

Når man deltager i En Hjælpende Hånd-kampagnen, donerer man 2.500 kroner, som kan give et barn ét år i en af Ungdommens Røde Kors’ lokale aktiviteter, eller et mentor-forløb til en ung, der har brug for en hjælpende hånd.

- EL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere