28.08.2018  |  Strategi & ledelse

Her er de nominerede til 360 graders prisen 2018

Den 6. september uddeler Dansk Erhverv årets udgave af 360 graders prisen. Seks virksomheder er nu blevet nomineret i de to kategorier Start Up og Etableret Virksomhed.

Der står digitale løsninger, ny teknologi og bæredygtighed på programmet, når Dansk Erhverv sammen med Erhvervsstyrelsen, Green Network og Dansk Initiativ for Etisk Handel uddeler 360 graders prisen på Børsen i København torsdag d. 6. september.

Igen i år uddeles i to kategorier, Start Up og Etableret Virksomhed, for at hylde både nystartede og mere erfarne danske selskaber, ’der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologi, digitale løsninger og bæredygtighed’, som det hedder.

360 graders prisen blev uddelt første gang sidste år, hvor der var hæder til gas og græshopper, og igen i år er der fokus på at hylde dem, der når hele vejen rundt.

Læs også: Bæredygtighed som platform for forretningen

”360 graders prisen sætter fokus på nye, innovative løsninger, der fremmer indfrielsen af FNs 17 Verdensmål samtidig med, at de også skaber profit. Det kalder vi for en 360 graders løsning, og dem ved vi, der er en del af derude. Det er dem, vi gerne vil sætte fokus på med den her pris,” siger CSR-chef i Dansk Erhverv, Malene Thiele.

De tre nominerede i kategorien Start Up er MetoaPolisensio og Kaffe Bueno. I kategorien etablerede virksomheder er det UnumedBluetown og Donkey Republic, der dyster om førstepræmien og en check på 15.000 kr.

Juryen består i år af udviklingsdirektør Mette Skøt fra Vækstfonden, generalsekretær Christian Friis Bach fra Dansk Flygtningehjælp, Steffen Blauenfeldt fra Dis-Play og Søren Stig fra CIID.

Læs mere om prisen og samtlige 36 indstillede virksomheder her.

-AK

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere