30.08.2018  |  Strategi & ledelse

Hvor bæredygtige er de danske virksomheder? 5 korte spørgsmål til dig!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi tror på, at det er forandringerne, som skaber nye muligheder for de omstillingsparate virksomheder. Men hvor langt er virksomhederne i den bæredygtige omstilling? Du kan hjælpe os og svare på de 5 korte spørgsmål nedenfor.

Vi har sat fokus på forandringer i markedet i et bæredygtigt perspektiv. Vi tror på, at det er forandringerne, som skaber nye muligheder for de fremsynede og omstillingsparate virksomheder. I vores første udgave af vores e-magasin Vækst med Omtanke #1, kiggede vi på den Bevidste Forbruger. Nu sætter vi fokus på B2B markedet og Indkøberne. Vi har interviewet mange virksomheder for at høre, hvordan de ser markedet og om der er nye krav fra kunderne f.eks. i forhold til produktets miljøprofil. Hjælp os med at få mere indsigt til vores næste udgave af Vækst med Omtanke #2 Den Bevidste Indkøber, som snart kan downloades gratis  - og svar på 5 korte spørgsmål. 

Klik her og svar på de 5 korte spørgsmål https://da.surveymonkey.com/r/XPPGFP7

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere