30.04.2019  |  Klima, miljø og energi

Spiselige vandflasker til London Marathon minimerer plastforbrug

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tangbaserede, spiselige væskebeholdere. Innovationen indenfor materialer til fødevareemballager kører sit eget tempofyldte løb. Få inspiration nu på torsdag til workshop om cirkulær økonomi og innovation indenfor emballager i fødevarebranchen

I søndags kunne man opleve de spiselige Ooho! vandkapsler delt ud til deltagerne i London Marathon. Arrangørerne sætter dermed fokus på en af verdens største udfordringer: De akkumulerende mængder plastaffald i vores miljø.

De uddelte plantebaserede væskekapsler er fra startupvirksomheden Skipping Rocks Lab. De sparede Londons gader for store mængder plastaffald og vidner om den radikale udvikling i engangsemballager der er på vej.

https://www.independent.co.uk/life-style/london-marathon-edible-water-bottle-capsules-a8889796.html

Kom og hør mere på workshop i Vejle Food Innovation House d. 2. maj, og få inspiration til hvordan fødevareemballager kan gentænkes og indgå i ” the New Plastic Economy”. FN's verdensmål nr. 12 sætter fokus på ansvarlig produktion og forbrug. På torsdag sættes fokus på oversættelsen af verdensmålet til konkrete muligheder og løsninger i fødevarebranchen.

Alle interesserede er velkomne med tilmelding

https://csr.dk/grøn-omstilling-i-praksis

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere