Affaldshåndtering

Klima, miljø og energi

Analyse: Krav til tekstilvirksomheder kan mindske borgernes affaldsregning og øge genbrug

Et udvidet producentansvar for tekstilbranchen kan både betyde besparelser hos danskerne, tøj i bedre kvalitet og øget genbrug – men også større socioøkonomiske omkostninger. Det viser en rapport udført af Deloitte for Miljøstyrelsen.

Strategi & ledelse

Hvordan måler vi affaldsforebyggelse?

Det er titlen på en ny rapport fra Nordisk Ministerråd, der giver et bud på, hvordan affaldsforebyggelse kan måles ved hjælp af digitalisering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plast overalt: Standarder styrker cirkulær plast-økonomi

Standarder er en afgørende forudsætning for effektive og skalerbare løsninger. Dansk Standard opfordrer industriens eksperter til at være med til at gøre cirklerne i den cirkulære plast-økonomi større og stærkere ved at etablere standarder på området.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Millioninvestering sikrer langt mere genbrug af kasseret elektronik

Elretur, HJHansen Recycling A/S og Stena Recycling A/S er kommet tæt på en endelig lokation af to First Treatment anlæg, som skal sikre langt mere genbrug af kasseret elektronik end i dag. Det tegner til, at anlæggende placeres i Middelfart og i Roskilde.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere