Indonesien

Kommunikation

Besøg: Indonesien har kig på det danske pantsystem

En delegation fra Indonesien med deltagere fra både det indonesiske miljøministerium og private organisationer blev i sidste uge vist rundt på Dansk Retursystems fabrik i Hedehusene for at lære om det danske pantsystem. Vivien Radnawati, som er ansvarlig for håndteringen af både almindeligt og farligt affald i Indonesien, fortæller, at noget af det, der gør størst indtryk er, hvordan vi skaber incitament og viden om genanvendelse i Danmark.

Indhold fra partner

Supply chain

Undersøgelse: Kakaoproduktion medfører udbredt skovfældning

Kakaoen i de store mængder chokolade, der fremstilles på verdensplan, er medvirkende til omfattende ødelæggelser af regnskov i både Asien, Afrika og Sydamerika, viser ny research.

Supply chain

Mærsk-selskab anklaget for at underbetale arbejdere i Indonesien

Supply chain kan også være mennesker. Det har Mærsks logistikselskab Damco måttet sande i Indonesien, hvor arbejdsministeriet kræver at virksomheden skal betale 2,75 millioner kroner i erstatning.

Strategi & ledelse

Indonesisk havnestrategi åbner muligheder for dansk eksport

Indonesien vil gerne have dansk hjælp til at få landets maritime infrastruktur til at fungere bedre. Potentialet for industriens danske virksomheder er stort, vurderer både minister og branchefolk.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere