25.04.2016  |  Samfund

Dansk ambassade donerer Lego til Jakarta-børn

Den danske ambassade i Indonesien uddeler bokse med Lego til børn i Jakarta. Lego-boksene vil blive placeret i offentlige, børnevenlige parker.

I Jakarta, Indonesiens hovedstad, findes en lang række af de såkaldte RPTRA-parker. Det er børnevenlige, offentlige parker, som har til formål at fremme børnenes kreativitet gennem leg.

I disse parker har børnene nu mulighed for også at lege med Lego, som den danske ambassade i Indonesien har doneret, skriver The Jakarta Post.

Læs også: Lego: Vores sociale ansvar er børns udvikling

Lego-boksene vil i første omgang blive uddelt til de i alt 34 RPTRA-parker. Det er planen, at flere og flere parker skal se dagens lys i den indonesiske hovedstad, og ambassaden vil således også donere Lego til de kommende parker, fortæller Caspar Klynge, som er dansk ambassadør i Indonesien.

”Lego kan hjælpe børn med at udvikle deres kreative sans, mens de leger. Jakarta har nu bygget en masse RPTRA-parker, og vi er meget glade for at kunne støtte administrationen af parkerne. Derfor giver vi Lego til børnene i Jakarta”, lyder det fra ambassadøren.

Samme legetøj som i Europa
Hver park kommer til at have to bokse med Lego, og der vil blive sørget for, at det ikke er muligt at tage Lego-produkterne med sig hjem.

En væsentlig del af Lego-implementeringen i parkerne handler om, at børnene i Jakarta skal lege med det samme legetøj, som også europæiske børn leger med.

Læs også: Lego vil bruge 1 milliard kroner på at få bæredygtige klodser

”Hvis legetøjet er det samme, håber vi, at kreativiteten for børnene i Jakarta holdes på et niveau, som er det samme for andre børn i andre lande. Vi er nødt til at lære af europæerne”, siger Jakartas guvernør Basuki ”Ahok” Tjahaja Purnama.

I oktober 2015 besøgte Dronning Magrethe Jakarta, og også i den forbindelse blev der doneret Lego-bokse til Jakartas børn.

- KLZ

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere