17.11.2022  |  Strategi & ledelse

Jeff Bezos vil donere formue inden sin død

I et interview løfter Amazon-milliardæren sløret for, hvad hans enorme formue skal bruges på, inden han en dag er død. Det gælder blandt andet projekter, der vil modarbejde klimaforandringer.

Bekæmpelse af klimaforandringer og projekter, der vil mindske politisk og social splittelse.

Det er områder, som Jeff Bezos under et interview med det amerikanske nyhedsmedie CNN, fortæller, at han vil donere det meste af sine 910 milliarder kroner store formue til i løbet af sit liv.

Det skriver mediet Computerworld.

Læs også: Tøjmilliardær giver sin virksomhed væk til klimakamp

Interviewet, som også gæstede Jeff Bezos’ kæreste, Lauren Sanchez, giver således et sjældent indblik i, hvad milliardæren agter at bruge sin formue på.

Han er nemlig blandt andet blevet kritiseret for ikke at have underskrevet den såkaldte Giving Pledge, som en række af verdens rigeste mennesker har gjort.

Underskriften fungerer som en moralsk forpligtelse på at donere sin formue til velgørenhed og blandt andet Elon Musk, Mark Zuckerberg og Bill Gates har ført kuglepennen til papiret.

Læs også: Danske pensionskasser vil presse Amazon til bedre arbejdsforhold

Jeff Bezos lægger også vægt på, at projektet med at donere sin formue er et større stykke arbejde.

“Det var heller ikke nemt at opbygge Amazon. Det krævede masser af hårdt arbejde og mange meget kloge medarbejdere. Og jeg mener, at filantropi kræver meget af det samme,” siger han under interviewet ifølge Computerworld.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere