18.08.2021  |  Klima, miljø og energi

Klimafolkemødet i Middelfart cementerer sig for andet år i træk som en national begivenhed, der forbinder borgere, politikere, virksomheder, foreninger og NGO’er

Klimafolkemødet er en årlig begivenhed, som sætter klimaet øverst på dagsordenen i tre dage – både for borgere, fagfolk og politikere.

Når Klimafolkemødet i år løber af stablen d. 2-4. september på KulturØpladsen i Middelfart, er det med et alsidigt program spækket med indlæg, der alle stiller skarpt på verdens klimaudfordringer.

Formålet med Klimafolkemødet er at skabe løsninger på klimaudfordringen og inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Ambitionen er at cementere sig som den nationale begivenhed, der for alvor sætter klimaudfordringen på dagsordenen og skaber fælles løsninger.

Klimafolkemødet har tre ben: Et folkeligt, et politisk og et fagligt.

Læs også: Skal vi tage dit projekt med til Klimafolkemødet

Region Syddanmark og Middelfart Kommune indgik i 2019 en strategisk samarbejdsaftale om at løfte Klimafolkemødet i Middelfart fra at være en lokal begivenhed til at være en national begivenhed. 

Det seneste Klimafolkemødemøde i 2020 var den hidtil største udgave, hvor Klimafolkemødet for første gang var en national begivenhed, som forbinder borgere, politikere, virksomheder, foreninger og NGO’er.

Det er gratis at deltage i Klimafolkemødet – ingen tilmelding nødvendig.

- MTN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere