Klimapolitik

Samfund

701 forskere opfordrer politikerne til at behandle klimakrisen med samme seriøsitet som COVID-19 pandemien

I håndteringen af COVID-19 pandemien har man set en regering, der er villig til at gå på kompromis med den økonomiske vækst. Det samme burde gøre sig gældende i håndtering af klimakrisen, mener en lang række forskere.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

DI: Talrige virksomheder planlagde grønne investeringer før coronakrisen

DI’s Virksomhedspanel viser, at flere virksomheder havde grønne investeringer for øje inden coronakrisen indtraf. Foruden annonceringen af en overlevelsesplan, opruster DI selv inden for klimapolitikken med en ny vicedirektør, der skal involvere alle brancher i den grønne omstilling.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny skovfond skal bringe Danmark tættere på CO2-neutralitet

Regeringen har i aftale om finansloven dannet en skovfond, der skal give private mulighed for at byde økonomisk ind til CO2-nedsættende formål.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Møde hos statsministeren: DN vil have biodiversitetslov og 30 procent natur i 2030

I går, mandag den 4.november, kickstartede regeringen forhandlingerne om en ny biodiversitetspakke på Marienborg. DN deltog med ønske om klare målsætninger for naturen og krav om en biodiversitetslov.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere