Medlemsprofiler Se alle
Klimapåvirkning
Strategi & ledelse

Dustin hjælper virksomheder med at måle deres klimapåvirkning – lancerer CO2-beregner
Nu lancerer Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, en CO2-beregner, som skal gøre det lettere for virksomheder at forstå klimapåvirkningerne fra deres IT-produkter.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Fremtidens kød skal laves i laboratorie, mener forskere
To fødevareforskere peger på fem alternativer til kød. Blandt andet kunstigt kød spåes at kunne vinde indpas på fremtidens tallerken.
Klima, miljø og energi

Arla klimakompenserer 90 millioner liter økomælk
Arla er i fuld gang med at reducere sin klimapåvirkning med initiativer hele vejen fra gård til forbruger. Og nu bliver Arla ØKO CO2e-neutral ved hjælp af klimakompensation. Det betyder i praksis, at udledningen fra 90 millioner liter mælk udlignes gennem investeringer i skovprojekter.
Klima, miljø og energi

Ny samlet klimaplan for affaldssektoren
Dansk Affaldsforening præsenterer i dag en ny klimaplan, der kan levere 5,5 % af 70%-målet og samtidig anviser konkrete muligheder for at styrke den cirkulære økonomi. Tiltagene skal bl.a. gøre det lettere at sortere ens over hele landet, sikre at vi ikke
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Alle firmaer og organisationer bør have en intern klimapolitik
Klimakrisen kræver handling. For virksomheder og organisationer er en ambitiøs klimapolitik første skridt på vejen.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Ny undersøgelse: Danskerne vil vælge mere klimavenligt, hvis de kender produktets CO2-aftryk
Med et simpelt mærkningssystem for en fødevares klimapåvirkning, vil man kunne rykke forbrugeren i en mere bæredygtig retning. Det indikerer en ny undersøgelse foretaget af Københavns Universitet.
Klima, miljø og energi

Danske selskaber mangler korrekt klimarapportering
En ny analyse fra KPMG og FSR – danske revisorer viser, at kun få store danske virksomheder rapporterer om deres egen klimapåvirkning efter den internationalt anerkendte rapporteringsstandard, Greenhouse Gas Protocol. Det betyder, at virksomhedernes klimadata ikke giver pålidelige pejlemærker for investorer og forbrugere.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Forskere vil konkretisere fødevarers miljømæssige påvirkning
Alle vores fødevarer har en påvirkning på klimaet, men hvorfor og hvor meget? Forskere fra Aarhus Universitet arbejder med at beregne sammenhænge mellem mad og klima og kortlægge hvilke fødevarer, der er både bedst og værst for vores klode.