02.05.2022  |  Klima, miljø og energi

L’Oréal lancerer en ny fond for cirkulær innovation for at opskalere banebrydende cirkulære løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Circular Innovation Fund forvaltes af Demeter og Cycle Capital og har til formål at opskalere cirkulære innovationer med vækstpotentiale

L’Oréal anerkender det stigende pres på natur-ressourcer og det akutte behov der er for at skabe innovative løsninger for cirkulær økonomi. Derfor har koncernen som en del af sin strategi for bæredygtig udvikling L’Oréal for the Future bidraget med 50 millioner euro til fonden, der bliver på ialt 150 millioner euro.

Fondens formål er at skabe forandring til gavn for miljø og klima, og den vil støtte iværksættere og firmaer i Nordamerika, Europa og Asien, som udvikler cirkulær brug af ressourcer inden for forskellige sektorer såsom nye materialer fra bio-økonomi, cirkulære løsninger for emballage, genanvendelse og affald, logistik og øko-effektive processer.

Eksempler på projekter fonden støtter er For Days, et firma der arbejder med cirkulær mode, med en service der starter en cirkulær revolution ved at genanvende forbrugernes brugte tøj med en ’Take Back Bag’ og tilbyder et omfattende katalog af 100% cirkulært, genanvendeligt og øko-designet tøj. Et andet eksempel er Aphea.Bio, hvis mission er ’Applied Nature for better Agriculture’ som udvikler nye og bedre biologiske løsninger til landbruget for at reducere eller erstatte kemiske løsninger.

Læs hele pressemeddelelsen her (engelsk)

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere