22.08.2018  |  Klima, miljø og energi

Case: Lettere adgang til de afrikanske markeder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennem den tyske virksomhed SolarKiosk får Access2innovations medlemmer eksklusiv adgang til en etableret infrastruktur og flere end 200 kiosker med solenergi over hele Østafrika. Adgangen til BoP-markedet har aldrig været lettere.

En af de store udfordringer for danske virksomheder, der forsøger at skabe forretning i Afrika er, at der er brug for lokal tilstedeværelse. Både for at kunne udvikle de rigtige løsninger, men også for at have en forretning, hvor man sælge dem.


Derfor har Access2innovation en eksklusivaftale sammen med tyske SolarKiosk, der har over 200 små kiosker i mindre landsbyer i Østafrika.På den måde kan partnerskaber i Access2innovation få nem adgang til en komplet infrastruktur og et distributionsnetværk - uden at skulle bruge tid og penge på at bygge det hele op fra bunden.

Mere fra Access2innovation

Access2innovation

https://www.access2innovation.com/

Foreningen Access2innovation har siden 2007 arbejdet for at samle forskere, humanitære organisationer og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger i udviklingslande. Foreningen er forankret i Aalborg og tæller blandt andet Røde Kors, Verdensnaturfonden, Dansk Industri, CBS, Aalborg Universitet, Københavns Universi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere