SDGer

Klima, miljø og energi

Berendsen genanvender plastikposer fra fødevareproducenters arbejdstøj

4.253. Så mange brugte plastikposer har Berendsens vaskeri i Aarhus taget retur fra Danish Crown Toppings på årets første 5 måneder – og poserne genanvendes i nye poser, som vaskeriet bruger til at pakke fødevareproducenters tøj.

Indhold fra partner

Medarbejder

Nyt udviklingsforløb skal ruste unge medarbejdere til nutidens udfordringer

Young SDG Innovators Programme (YSIP) klæder unge medarbejdere på med værktøjer til at forretningsudvikle og innovere med afsæt i verdensmålene. Programmet er gratis at deltage for Global Compact medlemsvirksomheder. Ansøgningsfrist d. 31. august 2019.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Lettere adgang til de afrikanske markeder

Gennem den tyske virksomhed SolarKiosk får Access2innovations medlemmer eksklusiv adgang til en etableret infrastruktur og flere end 200 kiosker med solenergi over hele Østafrika. Adgangen til BoP-markedet har aldrig været lettere.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

A før B

I september 2015 vedtog 193 medlemsstater FN’s Verdensmål og siden har et stigende antal virksomheder sat fokus på at bidrage til at opfylde målene. Men er det strategiske arbejde med verdensmålene tilstrækkeligt til at udvise ansvarlig virksomhedsadfærd?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere