15.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Lidl åbner sjette butik i Odense: Flytter ind i det nye Munkebjerg Park

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag d. 18. juni slår Lidl dørene op til deres sjette butik i Odense. Butikken vil kunne ses fra Munkebjergvej og falder flot ind i det grønne boligområde i Munkebjerg Park med sit grønne tag og facade. Butikschef er Mette Rodam Andersen, som kommer med flere års butikserfaring og stort lokalt kendskab.

”Vi glæder til at byde vores mange, nye naboer velkommen i butikken”. Sådan lyder det fra butikschef Mette Rodam Andersen i den nye Lidl-butik på Munkebjergvænget i Odenses nye boligområde i Munkebjerg Park. Torsdag d. 18. juni kl. 08.00 bliver den officielle åbningsdag, hvor Mette sammen med Odense-rådmand, Jane Jegind (V), klipper den røde snor.

Mette Rodam Andersen har siden barnsben været vant til butikslivet. Hendes far drev i over 30 år den lokale dagligvarebutik i Odense-bydelen Hjallese. Mette er født og opvokset i Odense og har de sidste to år været butikschef i Lidl-butikken i Bolbro. Nu venter en spændende hverdag i det helt nye boligområde i Munkebjerg Park, en hverdag Mette ser meget frem til:

”Nu kan vi endelig skimte åbningsdagen på torsdag d. 18. juni, og vi glæder os til at vise butikken frem til alle beboerne i området. Jeg har talt med mange af vores nye naboer, som glæder sig til at se butikken og foretage deres indkøb her. Vi har fyldt butikken med masser af danske varer, økologi og spændende produkter fra lokale leverandører.

En grøn butik i grønne omgivelser

Butikken er Lidl-butik nummer 128 i Danmark og byder på et salgsareal på 875 m2. Derudover er den som alle andre Lidl-butikker ISO 50001-certificeret med LED-belysning i hele salgsarealet og med intelligent bygningsstyring samt 60 paneler solceller på taget, som laver strøm til butikken. Dette er en del af dagligvarekædens CSR-strategi om at neutralisere kædens udledning af CO2 på forbrug af energi og egne aktiviteter.

Med 70 parkeringspladser bliver det nemt for kunderne at komme til og fra butikken. Chief Property Management Officer i Lidl, Mads T. Nielsen, har været glad for byggeprocessen og glæder sig over det endelige resultat:

”Butikken i Odense er Lidl-butik nummer 128 i Danmark. Butikken har et æstetisk flot udtryk med grønne facader. Der er specialproducerede facadekassetter, som skal hænge sammen med udtrykket i resten af området i Munkebjerg Park. Vi har stort fokus på at åbne nye butikker i Odense, og det er derfor en særlig begivenhed at åbne den nye butik i Munkebjerg Park. Der skal lyde en stor tak til Barfoed Group og Odense Kommune for at give os lov til at åbne endnu en Lidl-butik her i byen. Og en særlig tak til butikschef, Mette Rodam Andersen, og alle de andre dygtige Lidl-medarbejdere, som har gjort butikken klar til åbningen i dag”.

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Munkebjergvænget 2, 5230 Odense M, så er der åbent mandag-søndag kl. 8-22.

Mere fra Lidl Danmark

Lidl Danmark

www.lidl.dk

Lidl er med sine over 11.200 butikker i mere end 32 europæiske lande og USA - en af Europas førende dagligvarekæder. Lidl har i øjeblikket 130 butikker i Danmark. Lidl’s målsætning er at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til lave priser. Samtidig vil Lidl løbende udvikle og implementere CSR-aktiviteter som skaber værdi for mennesker, miljø og samfund.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere