Madvaner
11.06.2024CSR.dk
Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner
Næsten halvdelen af forbrugerne, der ændrer deres kostvaner, gør det på grund af bekymringer for miljøet, ifølge en ny global undersøgelse fra Marine Stewardship Council (MSC), der blev offentliggjort forud for FN's World Oceans Day lørdag.
28.08.2023CSR.dk
Concito: Høje forbrugsudledninger svækker Danmarks rolle som grønt foregangsland
Danmarks klimaaftryk per indbygger er blandt verdens største, og der udestår en stor politisk opgave med at reducere klimabelastningen fra vores forbrug af især transport, fødevarer og boliger. Det viser en ny rapport om Danmarks globale forbrugsudledninger fra Concito.
08.08.2022Dagrofa aps
Sponseret
MENY indfører officielle klimaanprisninger som de første i fødevarebranchen
Som de første indfører supermarkedskæden MENY generiske klimaanprisninger udarbejdet af Rådet for Sund Mad med deltagelse af Fødevarestyrelsen. Klimaanprisningerne skal gøre det lettere for kunderne at træffe klimabevidste valg, når de handler dagligvarer.
12.06.2022Food Nation
Sponseret
How the National Culinary Team changes the Cuisine of Denmark
Since 2005, the National Culinary Team of Denmark has taken home several medals from the Culinary World Championships and Olympics. It has not only changed the destinies of young chefs but also raised the awareness of the gastronomic opportunities in Denmark as well as our global position as a leading gastronomic food nation.
28.03.2022Stryhns Gruppen A/S
Sponseret
Stryhns Gruppen lancerer ny postej uden kød
Den grønne omstilling af danskernes madvaner er hastigt stigende. Faktisk mener hver anden, at det samlede kødforbrug bør reduceres. Det stiller krav til handling fra landets producenter – og nu lancerer Stryhns Gruppen en ny plantebaseret postej som et grønt alternativ til den velkendte hverdagsklassiker.
09.03.2021Green Moves
Sponseret
En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner
Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.
SustainBusiness
Vi søger en studentermedhjælper til foråret 2025
Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til at få hands-on erfaring med bæredygtighed og understøtte vores konsulenter med diverse projekter i relation til bæredygtighed, ESG og EU-lovgivning med særligt fokus på CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) og ESRS (European Sustainability Reporting Standards).
Område
Midtjylland
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Cemasys.com
Business Development Representative (Danish Speaker)
As we work to expand our client base in Denmark, we are specifically seeking a full-time Business Development Representative who is fluent in Danish to effectively explore new sales opportunities in the Danish market. Strong English language skills are also essential to effectively communicate with the Team Leader.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
SustainBusiness
Vi søger ESG Praktikant til foråret 2025
Vi søger en praktikant som har lyst til at få hands-on erfaring og understøtte vores konsulenter med diverse projekter i relation til bæredygtighed, ESG og EU-lovgivning, med fokus på CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).
Område
Midtjylland
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Beierholm
Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet
Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Udgiver
Copyright 2023