Madvaner
11.06.2024CSR.dk
Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner
Næsten halvdelen af forbrugerne, der ændrer deres kostvaner, gør det på grund af bekymringer for miljøet, ifølge en ny global undersøgelse fra Marine Stewardship Council (MSC), der blev offentliggjort forud for FN's World Oceans Day lørdag.
28.08.2023CSR.dk
Concito: Høje forbrugsudledninger svækker Danmarks rolle som grønt foregangsland
Danmarks klimaaftryk per indbygger er blandt verdens største, og der udestår en stor politisk opgave med at reducere klimabelastningen fra vores forbrug af især transport, fødevarer og boliger. Det viser en ny rapport om Danmarks globale forbrugsudledninger fra Concito.
08.08.2022Dagrofa aps
Sponseret
MENY indfører officielle klimaanprisninger som de første i fødevarebranchen
Som de første indfører supermarkedskæden MENY generiske klimaanprisninger udarbejdet af Rådet for Sund Mad med deltagelse af Fødevarestyrelsen. Klimaanprisningerne skal gøre det lettere for kunderne at træffe klimabevidste valg, når de handler dagligvarer.
12.06.2022Food Nation
Sponseret
How the National Culinary Team changes the Cuisine of Denmark
Since 2005, the National Culinary Team of Denmark has taken home several medals from the Culinary World Championships and Olympics. It has not only changed the destinies of young chefs but also raised the awareness of the gastronomic opportunities in Denmark as well as our global position as a leading gastronomic food nation.
28.03.2022Stryhns Gruppen A/S
Sponseret
Stryhns Gruppen lancerer ny postej uden kød
Den grønne omstilling af danskernes madvaner er hastigt stigende. Faktisk mener hver anden, at det samlede kødforbrug bør reduceres. Det stiller krav til handling fra landets producenter – og nu lancerer Stryhns Gruppen en ny plantebaseret postej som et grønt alternativ til den velkendte hverdagsklassiker.
09.03.2021Green Moves
Sponseret
En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner
Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.
COOP Danmark A/S
ESG Konsulent - Analyse, Rapportering & Projektledelse
COOP er én af Danmarks største og mest agendasættende virksomheder. Vil du være en del af Coops ambitiøse bæredygtigheds rejse og en del af vores dynamiske ESG team? Kan du bidrage med analyser, rapportering og projektledelse til vores ESG-agenda?
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
06.02.2025
Merkur Andelskasse
Vi søger en bæredygtighedsøkonom eller investeringsrådgiver med lyst til at være bæredygtighedsansvarlig på investeringsområdet
Vil du være en del af en bank, der gør en forskel for klimaet og tager socialt ansvar? Vi søger en bæredygtighedsansvarlig på investeringsområdet, som kan holde vores medarbejdere opdateret på de nyeste trends indenfor impact investering, arrangere og afvikle kundeevents, udarbejde kundepræsentationer samt afholde egne investeringsmøder med større kunder.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Danske Bank
Consultant for Group Sustainability
Do you have a passion for finance and are you eager to contribute to sustainable progress today and for generations to come? Then this might be the right job for you!
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
24.01.2025
UN Global Compact Network Denmark
Human Rights & Social Sustainability Manager til UN Global Compact Network Denmarks sekretariat
Danmarks største netværk og læringsmiljø for ESG og bæredygtighed i den private sektor søger en engageret og faglig stærk Human Rights & Social Sustainability Manager til at lede vores aktiviteter for danske virksomheder inden for menneskerettigheder og det sociale område. Vores nye kollega vil få ansvaret for vores arbejde med menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, mangfoldighed og inklusion.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
25.01.2025
Udgiver
Copyright 2023