Mangfoldighed

Strategi & ledelse

19 topchefer underskriver diversitetsløfte

Nordiske topfolk fra virksomheder som Mærsk, Coloplast, Vestas, Microsoft og KPMG har skrevet under på et CEO-løfte, der skal løfte niveauet for ligestilling, diversitet og inklusion i dansk erhvervsliv. ”Det er need to have nu”, lyder det fra kvinden bag, Tine Willumsen fra The Diversity Council.

Medarbejder

Voksne med udviklingshæmning prøver kræfter med arbejdslivet hos Berendsen

Mange af landets udsatte vil gerne være en del af arbejdsmarkedet, og hos Berendsen får de en hjælpende hånd. Her er voksne med psykisk og fysisk udviklingshæmning fra Køge Kommunes ITC (Industrielt træningscenter) i 3-måneders praktikforløb.

Indhold fra partner

Medarbejder

BC Hospitality Group A/S vinder ISS Diversity Prize 2018 for markant mangfoldighedsindsats

Tre organisationer var med i opløbet, da ISS for fjerde gang uddelte ISS Diversity Prize. I år gik prisen til BC Hospitality Group for koncernens strukturerede og resultatorienterede arbejde med ledelse af mangfoldige teams.

Indhold fra partner

Medarbejder

Fokuseret mangfoldighedsledelse viser sig på bundlinjen

DFD er en mangfoldig virksomhed med mere end 30 etniciteter repræsenteret. Selvom der er tale om en produktionsvirksomhed, stiller det krav til kommunikationen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere