02.10.2017  |  Klima, miljø og energi

Ny e-bog guider arkitekter til at designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation

Indhold fra partner Hvad er dette?

WindowMaster lancerede for nylig en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation som et bæredygtigt alternativ til mekanisk ventilation.

“Imagine you could reduce a building’s area used for ventilation with 90%, what would be the impact on your design and performance of that building?“.

Således indledes den nye e-bog til arkitekter. E-bogen adresserer nogle af de muligheder og udfordringer som arkitekter verden over står over for når de designer bygninger, der både skal være estiske at se på, danne ramme om et sundt indendørsklima og overholde bæredygtige krav.

Som titlen (Why and how to use natural ventilation in your building design) også lægger op til, er e-bogen en meget praktisk udformet rettesnor, med det formål at inspirerer bygningsdesignere ved at besvare nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om intelligent naturlig ventilation. Læsere vil desuden finde håndgribelige råd til at designe med bæredygtig ventilation.

Den nye e-bog er gratis og kan downloades her: www.windowmaster.com/ebook

Mere fra WindowMaster A/S

WindowMaster A/S

http://www.windowmaster.dk/

WindowMaster skaber sunde, sikre og bæredygtige indeklimaløsninger i bygninger, til glæde for de mennesker som arbejder og opholder sig der. Det sker ved automatisk at ventilere rummene med masser af frisk luft, gennem vinduer i facade og tag.Vi tilbyder byggebranchen en fremsynet og fleksibel løsning i højeste kvalitet, i form af vores intelligente vinduesåbnere og kontrolsystemer til naturlig ve…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere