26.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Nyheder fra skaberne af Body Butter!

Indhold fra partner Hvad er dette?

The Body Shop lancerede sin første Body Butter i 1992. I dag er de ikoniske fugtighedscremer så populære, at de sælges hvert tredje sekund over hele verdenen*. Med en opdateret formel og ny emballage præsenteres nu 12 veganske Body Butter - hvor vi også møder en gammel favorit, der gør et comeback.

Alle Body Butter fra The Body Shop er nu certificeret af The Vegan Society (en global anerkendt standard for vegansk certificering). De tilfører fugt i op til 96 timer, mindst 95 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse, og emballagen er mere holdbar end nogensinde. Find din favorit, der passer bedst til din hudtype, og smør hver en centimeter af din smukke krop ind. Ingen fedtet fornemmelse. Blot en dejlig følelse af blød hud - og at sætte pris på dig selv og din krop.

FROM A SQUIRT TO A SCOOP

Body Butter fik sit navn i 1992, da Anita Roddick, grundlæggeren af The Body Shop, blandede ingredienserne til en ny fugtighedscreme i sit køkken. Hendes datter, der stod ved siden af hende og smurte en sandwich, sagde pludselig: “ It’s like butter for your body.” Den nye fugtighedscreme blev kendt som Mango Body Butter - og resten er historie.

De nye og forbedrede Body Butter er derfor ikke kun en del af The body Shops udvikling, men også en investering i at give noget tilbage til vores kroppe. Alle kroppe fortjener at blive værdsat og accepteret fuldt ud, og The Body Shop ønsker, at vi ser og bruger Body Butter som en hjælpende hånd på vores rejse mod selvkærlighed.

Så hver gang du masserer din cremede Body Butter ind, skal du benytte hvert sekund til at føle, opdage og værdsætte hver en centimeter af din krop. Ja, selv de dele, du ikke er så tilfreds med.

A VEGAN-FRIENDLY, BODY-LOVING FORMULA

De nye og forbedrede Body Butter fra The Body Shop er nu certificeret af The Vegan Society, og mindst 95 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse - ligesom det klassiske Community Fair Trade producerede sheasmør. The Body Shop køber sheasmør fra kvindeorganisationen Tungteiya Women’s Association i det nordlige Ghana og hjælper gennem samarbejdet med at styrke kvinders selvstændighed og position i samfundet. Over 600 kvinder fra elleve landsbyer producerer sheasmør i hånden i en 18-trins proces, der er
gået videre fra mor til datter i generationer.

Sheasmøret spiller en stor rolle i alle nye Body Butter, med alt fra 96-timers lange fugtgivende følelse til den bløde, jævne og fedtfri følelse. Dette ses også i en undersøgelse fra The Body Shop, hvor 90 % af deltagerne mente, at Body Butter smelter ind i huden uden at fedte**, og over 86 procent oplevede, at de var mere komfortable med deres hud***.

THEIR MOST SUSTAINABLE BODY BUTTER YET

Med den nye genanvendelige emballage er disse Body Butter de mest holdbare nogensinde fra The Body Shop. Emballagen består af genanvendelige låg af aluminium og 100 % genanvendt plast, for eksempel Community Fair Trade plast, som gennem et samarbejde mellem The Body Shop og Plastics for Change samles i Bengaluru, Indien.

Den overflod af plast i Indien har betydet, at 1,5 millioner waste pickers lever af at samle affald. The Body Shop og Plastics for Change hjælper begge med at tackle plastikproblemet i Indien og styrker 2.500 marginaliserede waste pickers og sikre, at de får en stabil pris, sorteringsstationer med et sundere arbejdsmiljø og en tryggere livssituation. Takket være den nye emballage, der er fremstillet af genanvendt plast, reducerer The Body Shop det årlige forbrug af jomfru plast med 241 tons****.

NEW AVOCADO BODY BUTTER

Mango og Avocado var de første to Body Butter, der blev lanceret i 1992, og nu er Avocado endelig tilbage med en opdateret formulering og ny duft. Duftnoterne indeholder æble, mandel og noter af grøntsager øverst efterfulgt af violet, alpeviol og avocado - som fint afrundes med kokosmælk, sandeltræ og vanilje som base.

Avocadoen, også kendt som “naturens smør”, er en verdensomspændende favorit. At have den i salaten eller som guacamole er en klassiker, der er kommet for at blive - og med det nye Avocado Body Butter får huden også mulighed for at opleve denne næringsrige frugt og dens høje niveauer af fedtsyrer.

Avocado Body Butter plejer og fugter tør hud i op til 96 timer ved hjælp af Community Fair Trade produceret sheasmør og bæredygtigt produceret olie fra Hass avocadoer. Avocadoer giver os den grønne og cremede duftende olie, dyrkes bæredygtigt i Sydafrika med banebrydende programmer til vandforvaltning.

Mere fra The Body Shop Danmark

The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976.  Imod dyreforsøgVores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmær…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere