07.09.2023  |  Klima, miljø og energi

Nykredit og EjendomDanmark går sammen i grønt partnerskab

Nykredit skal bidrage med viden om grønne finansieringsmuligheder.

Nykredit og EjendomDanmark slår nu hovederne sammen i forbindelse med et projekt, som brancheorganisationen og Rambøll lancerede tidligere på året. Finanskoncernen skal bidrage med vidensudelig og redskaber, der kan fremme den bæredygtige omstilling i ejendomsbranchen.

Det skriver Nykredit i en pressemeddelelse.

Læs også: Nyt projekt skal være en hjælpende hånd i ejendomsbranchens grønne omstilling

EjendomDanmark og Rambølls projekt er en vidensplatform og et uddannelses, der skal give ejendomsbranchen en hjælpende hånd i forhold til den grønne omstilling.

Her bliver Nykredits rolle at bruge deres ekspertise om bæredygtige finansieringsmuligheder.

”Ved at styrke vores samarbejde med Ejendomdanmark ønsker vi at bidrage til at gøre det nemmere for aktører i ejendomssektoren at investere i grønne løsninger. For det er nødvendigt, at vi har fokus på at opgradere den danske bolig- og bygningsmasse, hvis vi skal nå i mål med at skabe et lavemissionssamfund,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, i pressemeddelelsen.

Læs også: Konkurrenter lægger stridsøksen: går sammen om nyt klimaværktøj

”Samtidig er det vigtigt at fremtidssikre ejendomssektoren, der i stigende grad vil blive mødt med nye og skærpede krav fra lejere, investorer og den finansielle sektor,” fortsætter han.

EjendomDanmark og Rambølls projekt er sponsoreret af Realdania, Grundejernes Investeringsfond, Ejendomdanmark Fonden, Forenet Kredit og Rambøll Fonden.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere