02.04.2013  |  Strategi & ledelse

Nyt elbilnetværk er målrettet virksomhederne

Virksomheder, der overvejer en elbil-løsning, eller som har erfaringer med elbiler, bliver nu indkaldt af to ministerier til et særligt netværk.

Virksomheder, som overvejer, om elbiler kunne være en løsning for firmaet, eller som har erfaringer med drift af elbiler, og som er parate til at dele sin viden med andre virksomheder, inviteres til et særligt netværksarrangement af Energistyrelsen og Trafikstyrelsen. Målet er, at elbilnetværket  skal mødes 2-3 gange årligt.

Elbiler er i dag et reelt alternativ til benzin- og dieselbiler. Trods en begrænset rækkevidde har forsøg med elbiler vist, at elbiler kan dække meget af det kørselsbehov, som virksomheder har. Det første netværksmøde finder sted den 30. april 2013 om eftermiddagen hos Energistyrelsen i København K.

Post Danmark og KLS
På mødet fortæller Post Danmark og KLS Grafisk Hus om deres praktiske erfaringer med elbiler, bevæggrunde for anskaffelse af elbiler og hvilke af virksomhedernes behov, som elbiler kan dække. En række virksomheder, der arbejder med elbiler (herunder elbiloperatører), sammenligner total- og driftsøkonomi for elbiler med almindelige biler.

Energistyrelsen og Trafikstyrelsen har siden 2008 faciliteret et elbilnetværk for kommuner og regioner. Netværket har i følge en pressemeddelese fra initiativet vist sig at være en nyttig platform for kommuner og regioner til at udveksle erfaringer med elbiler. Med dette netværk ønsker Energistyrelsen og Trafikstyrelsen at etablere en tilsvarende platform for virksomheder.

Tilmelding til netværksmødet kan ske til mir@ens.dk. Husk at skriv dit navn og virksomhed. Du kan også tilmelde dig netværkets mailingliste, hvis du ikke kan komme til netværksmødet den 30. april.

Læs mere om initiativet her

- UB

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere