04.02.2021  |  Strategi & ledelse

Podcast: SDG Business Booster

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kan små og mellemstore virksomheder lære af store virksomheders erfaringer med bæredygtighed? Ja, i den grad. Det viser projektet ”SDG Business Booster”, som du kan høre mere om her, hvor Steffen Max Høgh interviewer nogle af hovedaktørerne i projektet.

SDG Business Booster er et vækstprogram for danske SMV’er, der gerne vil være med til at løse verdens udfordringer og samtidig anvende verdensmålene som løftestang for vækst. Men kan man det? Og er bæredygtighed ikke kun noget for større virksomheder?

Bæredygtig Business’ Steffen Max Høgh interviewer i denne podcast tre af aktørerne bag projektet SDG Business Booster, som har hjulpet en mængde danske SMV’er til at fokusere knivskarpt på deres grønne kompetencer, deres kommunikation, og på hvordan de kan eksportere og vækste i andre markeder. Projektet er afsluttet – men der er stadig masser af læring at hente for andre SMV’ere, der kan drage store fordele af den viden og de erfaringer, projektet har høstet.

FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling hedder på engelsk ”Sustainable Development Goals” – deraf navnet. SDG Business Booster blev skabt, fordi der er et uudnyttet potentiale i den viden, som større virksomheder har på området bæredygtighed og bundlinje. I projektet har 26 danske virksomheder været gennem et forløb, hvor de er blevet bedre til at kombinere bæredygtighed og bundlinje.

Aktørerne i SDG Business Booster er Erhvervshus Hovedstaden/Copenhagen Business Hub samt Erhvervshus Fyn og Erhvervshus Sydjylland, Deloittes Sustainable Innovation Hub kaldet ”Acacia”, det landsdækkende non-profit erhvervsledernetværk Connect Denmark, Kommunikationsbureauet Advice, og Roskilde Universitet.

Lyt med i Bæredygtig Business, hvor Steffen Max Høgh dykker ned i resultaterne af SDG Business Booster sammen med Liselotte Hohwy Stokholm, direktør i Erhvervshus Hovedstaden/Copenhagen Business Hub, Toke Hjælmsø Weppler, Projektleder i Copenhagen Business Hub/Erhvervshus Hovedstaden og Søren Schou, Innovation Lead i Acacia, Deloittes bæredygtige Innovationshub. Du kan blandt andet høre om, hvad de 26 virksomheder skulle lægge i projektet, og hvad andre SMV’er kan lære af erfaringerne.

Lyt til podcasten her

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere