SMV'er

Klima, miljø og energi

Nyt projekt skal hjælpe SMV’er med at blive klimaklar

Særligt for SMV'erne kan det være en udfordring at skabe sig et overblik over virksomhedens samlede klimapåvirkning. Det får 50 virksomheder nu eksperthjælp til at lægge en plan for.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Podcast: SDG Business Booster

Kan små og mellemstore virksomheder lære af store virksomheders erfaringer med bæredygtighed? Ja, i den grad. Det viser projektet ”SDG Business Booster”, som du kan høre mere om her, hvor Steffen Max Høgh interviewer nogle af hovedaktørerne i projektet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

Standarder og miljømærker kan være med til at understøtte omstillingen til en mere bæredygtig fremtid og indfri FN’s verdensmål. Derfor foreslår Dansk Standard konkrete initiativer som indspil til regeringens kommende handlingsplan for verdensmålene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vindenergi kan blive afgørende for at opnå FN's 7. mål

Et af verdensmålene, nummer syv, er, at alle skal have adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris. Her er Danmark langt fremme i kraft af vores store viden og teknologiske udvikling inden for vindmøller.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere