SMV'er

Strategi & ledelse

Sådan kan din virksomhed komme igennem energikrisen

Energikrisen er alvorlig for dansk erhvervsliv, og flere virksomheder er presset økonomisk pga. energipriserne. Vi giver her 10 bud på, hvordan du som virksomhed kan reducere dit energiforbrug og komme lettere igennem energikrisen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Råd: Alle virksomheder bør lave klimaregnskaber

Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål har netop offentliggjort syv råd, der blandt andet opfordrer alle virksomheder til at opgøre og rapportere klimaaftryk. Kravet vil alligevel komme fra andre aktører, mener formand for FSR.

Samfund

Hver femte SMV mangler i den grønne omstilling

Kun knap hver tredje SMV er gået i gang med den grønne omstilling, og mange SMV’er har slet ikke grøn omstilling med i forretningen. Det skal gratis rådgivning for 120 mio. kr. lave om på.

Strategi & ledelse

Fra hestens egen mund: SMV’er vil gerne tage ansvar, men ikke reguleres

Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) oplever i stigende grad, at bæredygtighed bliver et forbrugerkrav, et lovkrav og et konkurrenceparameter, og de har lille viden men stor interesse i at vide mere om emnerne bæredygtighed, samfundsansvar og FNs Verdensmål. Det viser en undersøgelse om SMV'ers samfundsansvar.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere