Regeringen

Klima, miljø og energi

Danmark stopper offentlig finansiering af sort energi i udlandet

Regeringen har besluttet fra starten af 2022 at sætte et stop for offentlig dansk finansiering og eksportfremmeydelser til fossile brændsler i energisektoren i udlandet.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Højere CO2-afgifter er vejen frem, mener Klimarådet

Der er både argumenter for og imod, når der tales CO2-afgifter. Det kan speede den grønne omstilling op, mener eksperter, men regeringen tøver fortsat.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Klimaaftale på plads – CO2-afgift undervejs

Med næsten hele Folketinget bag sig har regeringen tidligt mandag morgen præsenteret en bred klimaaftale, som skal levere en drivhusgasreduktion på 3,4 mio. ton CO2e i 2030. Til efteråret skal en grøn skattereform i hus, bl.a. med en CO2-afgift i centrum. Planen får ros fra flere sider.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Regeringen vil renovere grønt for 30 milliarder

Frem mod 2026 vil regeringen afsætte 30 milliarder kroner til klimavenlige renoveringer af almene boliger i Danmark. ”En unik mulighed for at kombinere genopretningen af Danmark med vores grønne ambitioner”, siger klimaminister Dan Jørgensen om udspillet, der får ros fra flere sider.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere