18.02.2019  |  Strategi & ledelse

Søg støtte til dit cirkulære projekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få overblik over, hvordan SMV’er kan realisere deres cirkulære forretningsmodeller gennem udviklingsprogrammer og støtteordninger

Vugge til Vugge ApS rådgiver virksomheder om nye cirkulære forretningsmodeller og er senest blevet godkendt som rådgiver i det landsdækkende projekt ’Øget vækst via cirkulære forretningsmodeller i SMV’er’ også kaldet CØ SMV.

I projektet er 22 virksomheder ud af de 70 ansøgere blevet bevilget en plads i det første forløb, som har kick-off i slutningen af februar 2019. Deltagerne kan få rådgivning til en værdi af op til 100.000 kroner. Inden da skal virksomhederne vælge, hvilken rådgiver de vil gå videre med.

– Vi er klar til at hjælpe dem, der vil vælge os. Vi har stor erfaring med de værktøjer og obligatoriske leverancer, der er til CØ-SMV forløbet. Vi kender dem indgående fra andre projekter og har faktisk selv været med til at udvikle nogle af dem. Det betyder, at virksomheder, der vælger os, vil kunne få en effektiv konsulentydelse, siger Annette Hastrup, der er CEO i Vugge til Vugge ApS.

Læs også: Cradle to Cradle har værktøjerne til et cirkulært Danmark https://csr.dk/cradle-cradle-har-v%C3%A6rkt%C3%B8jerne-til-et-cirkul%C3%A6rt-danmark

Mange forskellige støttemuligheder

De mange ansøgere, der ikke fik en plads i første runde af CØ-SMV projektet behøver ikke resignere. Der kommer tre hold mere, og næste ansøgningsfrist er 22. maj 2019. Desuden er der også andre muligheder for støtte.

– Vi holder os opdaterede om, hvilke regionale og nationale funding-muligheder der løbende udbydes. Dermed kan vi hjælpe kunderne med at udnytte puljerne optimalt og søge dem, der er mest relevante, siger Annette Hastrup.

Vugge til Vugge har lavet en oversigt på hjemmesiden med aktuelle deadlines og en beskrivelse af de forskellige muligheder. Det er bl.a.:

  • GRØN VÆKST VIA GRØNNE FORRETNINGSMODELLER – Erhvervshus Hovedstadens projekt eksklusivt for virksomheder med firmaadresse i Hovedstadsregionen med vækstpotentiale i grønne markeder.
  • INNOVATIONSFONDEN – INNOBOOSTER, der investerer i videnbaserede innovationsprojekter fra SMV’ere, iværksættere og forskere.
  • INNOVATION TIL MARKED – En pulje fra RealDania målrettet byggebranchen. Der gives økonomisk støtte til virksomheder, der har et bæredygtigt produkt, som skal hjælpes ind på markedet.
  • CLEAN GREEN PLAN – Regional pulje i Region Sjælland og Region Syddanmark.
  • MUDP OG EUDP – Miljøteknologisk og Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationprogrammer under Miljøstyrelsen til større udviklingsprojekter inden for bl.a. cirkulær økonomi.
  • INNOVATIONSFONDEN – GRAND SOLUTIONS – til innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.
  • HORIZON 2020/SME INSTRUMENT til at undersøge nye teknologier og løsninger med vækstpotentiale og udvikling af prototyper, test, markedsmodning mv.

Se flere detaljer, tilskudsbeløb, ansøgningsfrister mv. på Vugge til Vugges hjemmeside:

https://vuggetilvugge.dk/ydelser/cirkulaer-forretningsudvikling/funding/

Vugge til Vugge har tidligere været rådgiver i mere end 30 konsulentforløb i projekter, som Rethink Business, Nye Grønne Forretningsmodeller og Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller. Desuden har Vugge til Vugge på bare tre år gennemført mere end 30 Cradle to Cradle certificeringer af mere end 100 produkter for 15 virksomheder. Flere er på vej.

Mere fra Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

Vugge til Vugge ApS er erfarne rådgivere i Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Vi hjælper virksomheder med at udvikle grønne forretningsmodeller samt certificere og designe produkter med det fokus at gøre bæredygtige løsninger til indbringende forretning for vores kunder. Samtidig bringer det os tættere på en ren verden uden spild. Se vores store samling af kundecases.Cradle to Cr…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere